Til hovedinnhold

Den ultimate iPod-guiden

Flere og flere kjøper seg iPod. Men selv om du kanskje også har en iPod selv, er det ikke sikkert du vet hvor mye du egentlig kan bruke den til.

Er du én av de som elsker iPod-en din men kun bruker den til å høre på musikk, kan boken The Free iPod Book 2.0 være noe for deg.

The Free iPod Book 2.0 er andre utgave av Ilounges ultimate iPod-guide. Boken er gratis og finnes kun i elektronisk format. Boken inneholder en hel rekke tips, tester og guider til hvordan du kan bruke iPod-en din på nye måter.

For eksempel har iLounge gjort en spesialtest av iPod-utstyr i sportsbilen Porche Boxster. Du får i tillegg en rekke tips til hvordan du kan integrere iPod-en din egen bil.

Boken inneholder også en introduksjon tli iPod Video, med oppskrifter på hvordan du kan lage dine egne videofilmer med videokamera med iPod-støtte.

I The Free iPod Book 2.0 vil du også finne en stor guide til hvordan du kan fylle iPod-en din med alt fra musikk, radiosendinger og spill til reiseguider og bøker.

Lær deg kjøp og salg
Boken kan også være til nytte for deg som skal selge iPod-en din eller kjøpe deg ny. I følge iLounge vil boken hjelpe deg å forstå verdien av en brukt iPod, samt gi deg tips og råd til hvordan du kan holde spilleren din ved like.

I tillegg til å lære deg mye nytt om iPod-en din, inneholder boken 20 eksklusive sniktitter samt en rekke tester av tilbehør til iPod.

Som et ekstra tillegg til boken får du også guiden The All Things iTunes Guide, som inneholder 125 tips om blant annet video, bilder, widgets og Apple-script.

The Free iPod Book 2.0 kommer i to utgaver. Den ene, en lavoppløst versjon, er laget for visning på skjerm. Den andre er høyoppløst, og inneholder to sider per ark, slik at du kan skrive den ut som en bok om du skulle ønske det.

iLounges nettsider kan du lese mer om boken og laste den ned.

(Kilder: iLounge)

Les også
Creative er desperate
Les også
Joggesko som snakker iPod-språk
Les også
Ny Nano til høsten
annonse