Til hovedinnhold

Kok vann med SMS

Om du er midt i en spennende filmscene, eller rett og slett ikke orker å reise deg for å finne kjøkkenet når kaffesuget inntar kroppen kan dette være løsningen for akkurat deg.

Nå har forskere forbarmet seg over din skjebne, og funnet opp en vannkoker du kan styre med mobiltelefonen uansett om du er hjemme, på jobb, eller innom butikken en snartur.

Dermed kan du med noen få tastetrykk fra sofaen, hente deg en kopp kaffe eller te bare minutter senere.

ReadyWhenUR

Vannkokeren med det særdeles treffende navnet ReadyWhenUR er kledd i sølv og sort, og utstyrt med en radiomottaker som lar deg kommunisere med kjøkkenmaskinen via SMS. Alt du trenger å gjøre er å sende en SMS med ordene "switch on", og vannkokeren vil skru seg på av seg selv.

Wallace and Gromit
Oppfinnelsen er et resultat av et samarbeid mellom mobiloperatøren Orange og teprodusenten PG Tips. Vannkokeren skal i følge ryktene være inspirert av Wallace and Gromit, og vil koste rundt 1000 kroner når den dukker opp på markedet i januar.

Nå venter vi spent på en vannkoker som selv klarer å ta turen under springen for å fylle seg med vann, og servere oss rykende fersk kaffe bare vi knipser med fingrene.

(Kilder: Pocket-Lint, Gizmodo, Ananova, Textually)

Les også
Er dette Nokia anno 2010?
Les også
Kle på mobilen
annonse