Nyhet

Nå åpner vi Ekstra for alle

Vi feirer ettårs-jubileum og lar deg lese alt stoffet vårt gratis den neste måneden.

Nå er det snart ett år siden vi lanserte Tek Ekstra, et medlemskap for deg som vil ha noe mer. Vi ville tilby en tjeneste der du fikk den råeste teknologijournalistikken i Norge, med reportasjer, intervjuer og eksperimenter du ikke finner noen andre steder.

Med det første året bak oss kan vi konstatere at dette er noe leserne ville ha. Vi har fått nesten 4000 Ekstra-medlemmer, langt flere enn vi først våget håpe på, og har tre årsverk som jobber på fulltid med å lage Ekstra-stoff.

Over 300 artikler

Vi feirer 1-årsjubileumet med å åpne dørene også for vanlige lesere. Det betyr at du kan lese av hjertens lyst de neste ukene, uten å måtte registrere deg.

Du kan glede deg til saker om det dype og ulovlige Internett, om hvordan du bytter skjerm på iPhone og hvor kraftig PC du trenger for å spille Watch Dogs. Og vi skal lære deg hvordan du kan spille Commodore 64-spill igjen. For å nevne noe.

Og du kan selvfølgelig starte med de 300 Ekstra-sakene vi har skrevet til nå.

Som Ekstra-medlem får du forsider med mer luft, større bilder og smartere layout.

Slå til før 25. juni

Liker du det du ser, har du ennå mulighet til å bli medlem for kun 39 kroner i måneden.

Som medlem får du nye Ekstra-saker hver dag, du kan skru av annonser og du får et nytt spill hver måned. Men du må være raskt ute.

Fra og med 25. juni øker vi prisen på Ekstra for nye medlemmer. Registrerer du deg etter dette må du betale 49 kroner i måneden.

Tidligere medlemmer beholder prisen og vilkårene de har i dag.

Klar for å bli medlem?
Prøv én måned gratis nå

annonse