Til hovedinnhold

Denne klokken kan du bruke sammen med Apple Watch

«Skjuler» Apples smartklokke på innsiden av håndleddet – og koster flesk.

Apostrophe/Shutterstock.com, Nico Gerard

Omsetningen av smarktlokker har riktignok økt ganske markant på verdensbasis den siste tiden, men av ulike årsaker er mange ennå skeptiske til å erstatte det vanlige armbåndsuret sitt med smartklokker. Nå finnes det imidlertid et produkt som gjør at man ikke trenger å velge.

Som nettstedet Mashable nylig fikk med seg har en klokkeprodusent nå lansert en ny serie armbåndsur som du kan feste til en smartklokke, nærmere bestemt en Apple Watch.

Koster nesten 80 000 kroner

Den nye serien heter «Pinnacle» og er produsert av selskapet Nico Gerard, et luksusmerke som har sin base i California, men som lager selve klokkene i Sveits. Det spesielle med Pinnacle-modellene er at de kommer med reimer som lar deg feste til en Apple Watch-klokke.

Dobbeltklokke-konseptet sett fra siden. Foto: Nico Gerard

Apples smartklokke vil da befinne seg på innsiden av håndleddet, mens det vanlige uret ligger på usiden. På denne måten skal du altså kunne benytte deg av smartklokke-funksjonene, men samtidig være i stand til å «skjule» det noe uvanlige, og kanskje for noen kontroversielle, designet til smartklokken.

Løsningen blir imidlertid ikke spesielt billig. Den «vanlige» utgaven av klokken kommer i to utgaver med blå eller svart urskive, som koster henholdsvis 9500 og 9300 dollar, altså rundt 77 000-78 000 norske kroner.

Kan forhåndsbestilles nå

Klokkene har en diameter på 41 mm, er laget av rustfritt stål og er vanntette ned til en dybde på 100 meter. Sistnevnte egenskap er nok ganske ubrukelig i kombinasjon med Apple Watch, som kun markedsføres som sprutsikker.

Det er nok ingen overdrivelse å hevde at klokkene er for de spesielt interesserte, særlig med tanke på den heller stive prislappen, men om du likevel skulle være blant disse kan du forhåndsbestille klokkene nå via hjemmesiden. Leveringstiden er på 10-12 måneder.

Som Mashable peker på er det for øvrig tvilsomt hvorvidt løsningen er særlig hensiktsmessig, for eksempel med tanke på ergonomi for brukeren og med tanke på at man trolig lettere vil ripe opp smartklokken. For en presentasjon av klokkene kan du sjekke ut videoen under.

Samsung skal trolig snart lansere en ny smartklokke: Nå er det bekreftet at denne får en rotérbar urkrans »

Nico Gerard Skyview Pinnacle from Nico Gerard on Vimeo.

(Via PhoneArena)

annonse