Tek.no

Nyhet

Virgin Media byr på harddiskopptaker

3 Des 2010 10:30
annonse

Virgin Media og Tivo presenterer Virgin Media TV – en ny harddiskopptaker, også kjent som Personal Video Recorder (PVR), med flere hyggelige tilleggsfunksjoner.

Opptakeren vil ha en harddisk på 1TB – eller opptil 500 timer med opptak i standard oppløsning, samt inneholde en såkalt catch-up-funksjon som lar forbrukeren få tilgang til et bibliotek med on-demand-innhold bestående av 4600 timer med TV-serier, filmer og musikk.

Andre funksjoner er blant annet et internt kabelmodem for å sikre at Internett-hastigheten i huset ikke blir berørt under nedlasting, enten det måtte være SD, HD eller 3D man velger å se i, og tilgang til populære nettbaserte apps for stuen. Alt dette kommer i tillegg til selve opptaksfunksjonen.

Virgin Media TV vil bli sluppet i Storbritannia midtveis i desember og ha en pris på litt over 1900,- kroner. En installasjonsavgift på rundt 400 kroner kommer i tillegg. Månedsprisen blir på 250 kroner per måned hvis man har en Virgin-telefonlinje, og over 300 kroner hvis man har en annen type telefonlinje.

Om Virgin Media TV dukker opp i Norge gjenstår å se, og i mellomtiden får man kjøpt diverse harddiskopptakere fra produsenter som Samsung, LG og Sony for 1500 kroner og oppover.

annonse

(Kilder: Engadget, pressemelding)

Les også
Mer plass er på vei
Les også
Fest harddisken bakpå TV-en
Les også
Sony introduserer to nye HD PVR-er
Les også
Se film via små minnekort
Les også
Erstatt filmsamlingen med Cinema One
Les også
Første mediaspiller med USB 3.0
Les også
Legg til Boxee i WMC
Les også
Popbox lover mye
annonse

Les også