Nyhet

Video: Vi pakker ut Samsung Galaxy Nexus

– Yes, yes, yes!

Dette er mobiltelefonen mobilinteresserte over hele landet har ventet på. Samsung Galaxy Nexus er den første mobiltelefonen på markedet med versjon 4.0 av Googles operativsystem Android, bedre kjent som Ice Cream Sandwich.

Siden Galaxy ble presentert i begynnelsen av oktober, så har det kommet flere meldinger om at den ville bli forsinket. Den skulle da også i utgangspunktet vært klar for salg i slutten av november/begynnelsen av desember. Partiet som nå går ut til butikkene er svært begrenset, så om du ikke allerede har skaffet deg en, så kan det hende du må vente til januar før neste sjanse byr seg.

Vi har ikke fått testet telefonen ennå, men vi har tidligere hatt anledning til å ta en sniktitt på nykommeren. Nå skal vi i gang med testingen, og i løpet av uken har vi forhåpentlig dommen klar. Førsteinntrykket er det i alle fall ikke noe å utsete på.

Men før testen er klar deler vi gjerne vårt førsteinntrykk av Galaxy Nexus, slik det fortonte seg da vi endelig fikk vårt testeksemplar til redaksjonen:

annonse