NyhetLekker ny mobil fra Sony Ericsson

Sony Ericsson lanserer Xperia Ray

Lekker designmobil med Android

Sony Ericsson presenterte i dag smarttelefonen Xperia ray under CommunicAsia 2011 i Singapore. Xperia ray har velkjent Sony Ericsson-design og er kun 9,4mm tynn. Telefonen har 3,3-tommers skjerm og er bygget på siste Android-plattform for smarttelefoner (Gingerbread 2.3).

- Xperia ray er fullpakket med egenskaper, som 1Ghz-prosessor, Reality Display-skjerm med Mobile BRAVIA Engine, 8,1mp-kamera med Exmor R-sensor for mobil og HD-videofunksjonalitet.

Xperia ray har også kamera på forsiden, ripebestandig skjerm med høy oppløsning og lysstyrke og integrerte berøringstaster. Med Sony Ericssons Facebook inside Xperia™-applikasjon får brukere som ønsker det også en integrert sosial brukeropplevelse.

Med tilgang til Google-tjenester og mer enn 200 000 applikasjoner gjennom Android Market™, er Xperia ray en telefon for den som søker underholdning på smarttelefon, heter det i pressemeldingen.

– Xperia ray vil appellere til den som ønsker seg alle muligheter i et lekkert design.
Det har vi fått til ved å bruke førsteklasses materialer og bygge inn Sonys multimedieegenskaper, sier Anniken Amdam, markedssjef i Sony Ericsson Norge.

Sony Ericsson Xperia ray blir tilgjengelig fra Q3 2011.

Les også
Sony Ericsson Xperia Arc S: Nye Arc er like lekker og mye raskere
Les også
Sony Ericsson vil slutte å lage «vanlige» mobiler
Les også
Dette kan være Sony Ericssons 2012-flaggskip
Les også
Her er Sony Ericssons nye musikk-mobil
Les også
Se Sony Ericssons nye Mini-mobil
Les også
Sony Ericsson Xperia Arc
Les også
Sony Ericsson Xperia Play 
Les også
Sony Ericsson Xperia neo - Har bra kamera
annonse