Tek.no

Nyhet

Gir bedrifter fastpris på mobil

Marius Røstad
4 Okt 2007 09:53

I en pressemelding informerer nå NetCom at de er først ute med å tilby fastpris til bedriftsmarkedet. For 249 kroner i måneden kan NetComs bedriftskunder ringe opptil 3 000 minutter.
- For storbrukerne er dette et knalltilbud som vil redusere bedriftens telefoniutgifter kraftig. I tillegg gir det økt forutsigbarhet. Selv med et tak på 3.000 minutter i måneden er dette det nærmeste du kommer fastpris i det norske markedet, sier leder for NetCom Bedrift, Henning Thoresen.

Les også:
- Dell med NetCom-turbo
- Network Norway – mest for business
- Pristest for storbrukere

Flere får gratis telefon
NetComs egne undersøkelser har vist at én av tre bedriftskunder har fastpris øverst på ønskelisten over nye tjenester. Ved å tilby den nye tjenesten hevder selskapet at bedriftskundene vil få større forutsigbarhet og reduserte regninger.
- I tillegg til forutsigbarhet og kostnadsreduksjon ønsker kunden seg muligheten til å tilby fri telefon til flere ansatte. Denne tjenesten gjør det mulig, sier Thoresen.
Tjenesten vil bli tilgjengelig i november og tilbyr som sagt 3.000 minutter (50 timer). Dette gjelder til fastnett, NetCom-abonnenter og andre operatører. Oppstartsavgiften på 0,59 kroner er ikke iberegnet. Bruker man opp de 3.000 minuttene vil samtalen takseres med 0,39 kr per minutt.

annonse

Les også