Tek.no

Nyhet

Denne 3D-skriveren kan brukes av hele familien

«ThingMaker» kan kanskje bli erstatningen for juleshoppingen.

ThingMaker
18 Feb 2016 09:00

Det finnes nå 3D-skrivere til alskens bruk, og antall modeller som retter seg til vanlige forbrukere begynner også å bli mer tallrike. Nå har det dukket opp en ny modell som skal appellere til alle familiemedlemmer, inkludert de yngste. Det skriver Slashgear.

Den nye 3D-skriveren har fått det passende navnet «ThingMaker» og er nå lagt ut for forhåndsbestilling på produktets hjemmeside.

Enkel i bruk

Meningen med ThingMaker er altså at den skal kunne brukes av alle, blant annet til å skrive ut leker til de små. Skriveren skal i så måte være ekstra enkel i bruk, og kommer med en egen, lettfattelig mobilapplikasjon.

ThingMaker

Ved hjelp av appen skal man raskt kunne designe objekter ved å sette sammen ferdig designede deler som allerede ligger inne i appen. Selv om delene er ferdige kan man likevel endre på mange ting, som farge, teksturer og form.

2500 kroner

Ifølge produsenten er skriveren optimalisert for designfilene som lages med den medfølgende appen, men det er heller ingenting i veien for å bruke skriveren med annen programvare. Appen er for øvrig kompatibel med både iOS og Android.

ThingMaker er altså lagt ut for forhåndsbestilling nå, og den amerikanske prisen i nettbutikken Amazon ligger på 300 dollar, cirka 2500 norske kroner, som må sies å være ganske overkommelig for en 3D-skriver. Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent.

Det kommer stadig nye 3D-skriverkonsepter: Denne lar deg bruke mobilen som 3D-skriver »

Les også
Dette er folkets favoritt-3D-skrivere
Les også
De forvandlet leiligheten til en 3D-skriverbutikk
Les også
Denne edderkoppen har byttet ut spindelvev med plast
Les også
Bortsett fra motoren så ble alt dette skrevet ut på én runde i 3D-skriveren
Les også
Denne lar deg bruke mobilen som 3D-skriver
Les også
Denne lar deg bruke mobilen som en 3D-skriver
Les også
– Jeg tror vi hadde den første 3D-skriveren i Norge
Les også
Her fyrer han av verdens første 3D-skrevne revolver
annonse