Til hovedinnhold

Denne Nokia-mobilen får du kjøpt kun ett sted

Elkjøp sikret seg enerett på ny Lumia-modell.

Nokia

Da Nokia lanserte sin nye Windows Phone-toppmodell Lumia 1520 i fjor høst, lanserte de også en rimeligere modell beregnet på blant annet ungdom: Lumia 1320.

Les også: Microsoft med flere Windows Phone-partnere

Nå er Lumia 1320 omsider tilgjengelig i Norge, men i motsetning til med de andre Lumia-modellene vil du ikke kunne «shoppe rundt» etter beste pris. Nokia har nemlig inngått et eksklusivt samarbeid med Elkjøp Skandinavia, slik at du vil få kjøpt telefonen kun hos Elkjøp i Norge og Elgiganten i Danmark og Sverige.

– Vi er svært glade for å kunne tilby Nokia Lumia 1320 til kundene våre. Interessen for Windows Phone 8 vokser stadig, særlig ettersom antallet applikasjoner fortsetter å øke. Elkjøps kunder viser også stor interesse for smarttelefoner med store skjermer, derfor har vi stor tro på Nokia Lumia 1320. Det er spesielt spennende at Elkjøp vil være den eneste salgskanalen i Skandinavia, sier Torfinn Halvorsrud, salgsdirektør på Telecom i Elkjøp, i en pressemelding.

Sekstommers skjerm

Lumia 1320 kommer i salg fra 14. mars, og vil koste 2495 kroner. Dermed koster den under halvparten av det Lumia 1520 koster. Både Lumia 1520 og 1320 har en skjerm på hele 6 tommer – og er altså en mellomting mellom nettbrett og mobil. Skjermoppløsningen på Lumia 1320 er imidlertid lavere.

Telefonen kommer med Nokias egen navigasjons- og karttjeneste, Nokia Here.

Vårt søsternettsted Amobil.no har testet «storebror», Lumia 1520:
Dette er Windows-mobilen vi har ventet på »

annonse