Uvisst når iPhone 4 igjen blir tilgjengelig

I et brev til kunder som har bestilt, men ikke mottatt noen iPhone 4, beklager Telenor at du fremdeles må vente en stund på å få levert din mobiltelefon. I et brev vi har mottatt heter det at forventet leveringstid er 15. september.

Drypper inn

Men informasjonssjef i Telenor Mobil, Anders Krokan, sier at Telenor ukentlig får inn flere iPhones, og at de jevnlig sender ut til de som har bestilt. Hvor mange som ennå står i kø ønsker Telenor ikke å gå ut med. – Jeg kan bekrefte at interessen er høy også ved denne lanseringen, og vi jobber intenst for å unngå at ventetiden blir for lang for de som bestiller iPhone 4, sier Krokan til Mobilen.no.

Årsaken til den lange ventetiden skal være problemer med å produsere nok telefoner til å møte etterspørselen. Norge står ikke øverst på Apples prioriteringsliste, og dermed kan det ta svært lang tid før forhandlerne kan møte etterspørselen. Den lange ventetiden kan få utålmodige sjeler til å gå for et annet produkt.

Regningstabbe

Telenor var imidlertid ikke sent ute med å aktivisere abonnementsavgiften på iPhone. Ifølge Krokan skyldes dette en feil som raskt ble rettet opp. De som nå får regning på iPhone-abonnement uten å ha mottatt iPhone vil få beløpet kreditert på neste faktura, lover Telenor.

Les også
Slik får du gratis iPhone-etui
Les også
Se de nye august-mobilene
Les også
iPhone 4 allerede utsolgt
Mer om
annonse