Tek.no

Nyhet

Angry Birds blir brettspill

13 Jan 2011 12:26

Angry Birds var årets applikasjon i 2010. Det sterkt vanedannende spillet har fått venner blant alt fra barn til godt voksne. Hvor mange årsverk som er gått med til å skyte småfugl inn i stabler av glass stein og tre ønsker vi ikke en gang å spekulere i. Og nå kan det snart single i ei glassrute nær deg – på ordentlig. Leketøyprodusenten Mattel er nemlig kommet opp med en fysisk versjon av mobilapplikasjonen. Nå kan du for alvor grisebanke de flirende grønne svina som har rappet egg fra våre fjærkledde venner.

Spillet kommer med katapult, grønne griser og de velkjente fuglefigurene. I tillegg får du med "planker" du kan stable opp, og noen kort som viser hvordan du selv kan bygge opp ulike ”brett” og hvilke fugler du skal gå på grisejakt med.

Egg og bomber

Så vidt vi kan se er den gule, den sorte og den røde fuglen med i pakken, mens de små blå og den store hvite høna glimrer med sitt fravær. Har du egg i skapet kan de sikkert erstatte den hvite høna, men hvordan du skal få den sorte fuglen til å eksplodere er vi noe usikre på.

Spillet skal foreløpig bare finnes som prototyper, men er suget etter det fysiske spillet i nærheten av hva det har vært for mobilapplikasjonen, så er nok ikke lenge før sinnafuglene kommer susende. Vi takker vår skaper for at spillet ikke var klart til jul.

Her er en video som viser hvordan Angry Birds versjon ”Knock on Wood” kan spilles.

Les også
Ikke bli sinna på Angry Birds
Les også
Nå kommer Angry Birds overalt
Les også
iPhone-suksess til Android
annonse

Les også