Til hovedinnhold

Her er den: Nye Surface Pro

Microsofts Surface Pro 4 får likevel en oppfølger om få dager.

Forrige uke avkreftet Microsofts Surface-sjef, Panos Panay, i et intervju med CNET at selskapet hadde en Surface Pro 5 på trappene.

Nye «Surface Pro» ser helt lik ut som Surface Pro 4, men tilbehøret får nye farger.

Nå, knappe ni dager senere, har imidlertid bilder av nettopp en ny Surface Pro dukket opp på verdensveven. Denne enheten skal imidlertid kun gå under navnet «Surface Pro» og forventes å bli lansert under det store pressearrangement selskapet har planlagt å avholde i Shanghai 23. mai.

«Surface Pro» skal være en såkalt «refresh», eller oppfriskning, av Surface Pro 4. Vi har ingen bekreftede opplysninger om akkurat hva som skal forbedres, men det er ventet at vi først og fremst får se «under panseret»-oppgraderinger.

Selve enheten ser ut til å holde på sølvfargen. På innsiden får den sannsynligvis nyeste generasjon Core i-prosessorer fra Intel.
Surface Pen kommer i nye farger.

En svært sannsynlig oppgradering er overgangen fra Intels Skylake-prosessorer til siste og 7. generasjon Kaby Lake-prosessorer. Dette bør gi enheten bedre batteridriftstid og ytelse sammenlignet med til Surface Pro 4.

Fra de lekkede bildene er det likevel lett å se at Microsoft i alle fall vil gi nye Surface Pros tilbehør et nytt lag maling. I tillegg til den sedvanlige sølvutførelsen blir Type Cover og Surface-pennen også å finne i fargene sort, blå og rød, som nok Microsoft vil finne kulere navn til.

Vi vil selvsagt følge lanseringen tett og kommer tilbake med mer informasjon om nye Surface Pro straks den foreligger fra Microsoft.

Microsoft lanserte nylig sin bærbare Surface Book her til lands:
Vi mente selskapet lanserte en skikkelig godbit, endog noe sent »

(Kilde: Venture Beat)

annonse