Til hovedinnhold

Bedre dekning for turbo-3G

Alle tettsteder med mer enn to hundre innbyggere vil i løpet av året få dekning for turbo-3G (HSDPA) i Telenors mobilnett, skriver selskapet i en pressemelding.

Ifølge Telenor betyr det at 86 prosent av Norges befolkning vil få mulighet til å bruke mobilt bredbånd gjennom deres mobilnett.

Viktig for distriktene

Da Telenors turbo-3G-nett ble lansert i fjor var det kun tilgjengelig i storbyene. Derfor mener Telenor at årets satsning vil bety mye for distrikts-Norge.

- Dette er et stort steg for distrikts-Norge, og turbo-3G fra Telenor skal utmerke seg med landets beste dekning, kvalitet og kapasitet, sier sjef for Telenor Norge Ragnar Kårhus i en pressemelding.

Turbo-3G på hytta

Telenor sier de vil legge til rette for turbo-3G der det er vanlig 3G-dekning i dag. I tillegg vil de bygge ut turbo-3G i store hytteområder og populære sommersteder.

Fordelen med mobilt bredbånd med dekning for Turbo-3G, er at hastigheten er opptil ti ganger raskere enn vanlig 3G. Det gjør det enklere og kjappere å surfe på internett og sjekke mailen uansett hvor du befinner deg.

- Kvaliteten og hastigheten via mobilnettet er nå så god at man kan ta med seg bredbåndsopplevelsen også når man er på farten. Mobilt bredbånd er et ypperlig supplement til bredbånd over fastnett. Vi ønsker å ha den beste dekningen på mobilt bredbånd der folk bor og ferdes, sier Kårhus.

Mer om
annonse