Tek.no

Nyhet

Tidenes råeste Amobil-julekalender

Fra og med søndag kan du konkurrere om premier for over 115 000 kroner.

29 Nov 2013 14:09
Samsung Galaxy Note 3 og en Galaxy Gear er premien én av dagene.
Du kan også vinne en Xperia Tablet Z med ett års mobilt bredbånd-abonnement fra Telenor.Foto: Produsentfoto

Amobil.nos julekalender har vært en tradisjon i mange år, og i år kan vi friste med den råeste premiepakken vi har hatt noensinne.

Ved å svare riktig på tre spørsmål hver dag, blir du med i trekningen av fantastiske premier verdt mer enn 115 000 kroner!

Gå til dagens luke >>

I år har vi fått inn premier fra blant andre Samsung, Sony, Telenor, Netcom, Nokia, Bang & Olufsen, Bose, LG og Acer. Du kan blant annet vinne en rekke av de mest avanserte toppmodellene på markedet. Eller hva sier du om en pakke med Samsung Galaxy Note 3 og smartklokken Galaxy Gear? Eller et Sony Xperia Tablet Z-nettbrett med mobilt bredbånd-abonnement i ett år? Hvis ikke det frister, hva med den råeste kameramobilen på markedet, en Nokia Lumia 1020? Eller noen nye mobilhøyttalere eller hodetelefoner fra Sony, Creative, Bose eller Bang & Olufsen?

Vi har massevis av godbiter hver eneste dag, og du bør altså klikke deg inn på Amobil.no hver dag fremover hvis du vil bli en av dem som stikker av med en eller flere ekstra julepresanger i år! Vi har faktisk så mange premier i år at vi kommer til å kjøre et par ekstrakonkurranser etter julaften også – så du bør følge med helt frem til nyttårsaften for å ikke gå glipp av noen vinnersjanser.

Lykke til!

Gå til dagens luke >>

annonse

Les også