Nyhet

Ukens beste nettkjøp

Dersom det hender du handler forbrukerelektronikk på nett (og siden du leser dette er det jo en god mulighet for det), har du kanskje lagt merke til at nettbutikkene med jevne mellomrom setter ned prisene på utvalgte produkter. Det kan være at butikkene gjør spesielt gode innkjøp, at en modell skal fases ut eller ganske enkelt for å få opp omsetningen.
Dette går typisk under navnet "ukens tilbud".
Ikke alt som sorterer under ukens tilbud er gull, men du kan også finne godt rabatterte produkter. Det kan faktisk være mye penger å spare i å plukke opp varene når de er på tilbud.
Teknologiinteresserte kan denne uken blant annet finne ut at:
PS.no har supertilbud på projektoren Epson EMP-X56 med XGA-oppløsning. Prisen er satt ned nesten 3500 kroner til 3995,-


Netshop presser prisen på en kjapp 30 GB SSD fra OCZ til rett under tusenlappen, og gjør dermed SSD til et reelt alternativ til en konvensjonell harddisk. Førpris 1625,- i følge Netshop, men du får den også til under 1400 i noen andre nettbutikker.
MPX slår av 800 kroner og selger det lille og gode speilreflekskameraet Olympus E-420 (les test her) til 3295,- inkludert objektiv, 2 GB minnekort og bag.


Supre kampanjer
Alle de gode tilbudene finner du likevel ikke sortert under "ukens tilbud". Det kan være på grunn av spesielle kampanjer, eller ganske enkelt fordi butikken ikke har noe fast ukestilbud.
Et eksempel på kampanje finner vi nå hos Multicom, som har selger unna diverse utstyr fra Oregon Scientific med opp til 60% rabatt.


Datakjeden er en stor aktør som gjerne kjører kampanjer. Meget aktuelt nå er Logitech diNovo trådløst tastatur og mus til 599,- som vanligvis koster en tusenlapp.
Ellers er det verd å få med seg at NEC MultiSync V221W, en 22-tommers skjerm med 1920 x 1080 pikslers oppløsning, er satt ned fra omtrent 2500 kroner til 1395,-.
Samsung LE26A330, en 26-tommers LCD "hytte-TV", går også til under 3000 kroner (fire hundre å spare her.)

Dette er på ingen måte alle tilbudene der ute, men et utvalg av tilbud vi spesielt har sansen for denne uken. Fremover vil vi forsøke å jevnlig tipse om tilbud og kampanjer som kan være av interesse for våre teknofile lesere.

Les også
Gjør nettkupp utenlands
annonse