Til hovedinnhold

Dette er Bond-mobilen

Premieredatoen for den nye Bond-filmen Quatum of Solace her i Norge er 7. september, og da kan du også se den kjente engelske spionen bruke Sony Ericssons nye Cybershot-mobil C902. I forbindelse med verdenspremieren på den nye filmen, skal mobilprodusenten også lansere en limited edition Titanium silver C902 – en eksklusiv utgave av denne Sony Ericsson-mobilen.

Det har blitt stadig mer vanlig å bruke nye eller kommende mobiltelefoner i store filmsatsninger, slik vi så nylig da den kommende mobilen Nokia Tube spilte en birolle i Batman-filmen The Dark Knight.

Tidligere samarbeid

Det er ikke første gang Sony Ericsson leverer mobil til 007-agenten; en sølvfarget K800i ble brukt i den forrige Bond-filmen Casino Royale i 2006, og andre Sony Ericsson-mobiler ble brukt i filmen Die Another Day i 2002.

- Vi er glade for å kunne annonsere fortsettelsen av vårt samarbeid med James Bond-filmene, og avdekke James Bonds nye telefon for dette året – en limited edition-utgave av vår C902 Cybershot-telefon. Med mye innhold både på selve telefonen og på minnekortet som følger med C902 Titanium silver, vil tilhengere av den hemmelige agenten få enda mer James Bond med Sony Ericsson, sier Lennard Hoornik, markedssjef i Sony Ericsson, i en pressemelding.

Limited Edition

På Bond-utgaven av Sony Ericsson C902 får du:

Velkomsthilsen

Dynamiske pausebilder (screensaver)

Bakgrunnsbilder

James Bond mobiltema

Quantum of Solace filmtrailer

Og minnekortet er spekket med:

Nyhetsartikler x 3 (”behind the scenes” intervjuer og klipp fra filmen and hovedrolleinnehaverne).

Bakgrunnsbilder x 5

Pausebilde (screensaver) x 1

Activision trailer

“Top Agent” spill

Mer om
annonse