Til hovedinnhold

Få 7000 filmer rett på TV-en

Eiere av Smart-TV-er fra LG får nå tilgang til forbedret utgave av filmtjenesten Headweb.

Headweb

LG-eiere kan nå fryde seg over at den svenske filmtjenesten Headweb får seg en real oppdatering på deres Smart-TV-er. Diverse forbedringer skal være på plass, men den viktigste nyheten er at en samling på over 7000 filmer nå blir tilgjengelig direkte på TV-en via Internett.

Tidligere fikk kunder kun tilgang til såkalte «bibliotektitler» i Smart-TV-appen til LG, mens det nye, omfattende filmtilbudet inkluderer Hollywood-filmer, lokale filmer, klassikere og dokumentarer.

Tilpasset Magic Remote

Innholdet er ikke det eneste som har fått seg en solid overhaling. Designen og brukergrensesnittet skal nå, ifølge selskapet selv, være mer brukervennlig og gjøre det lettere for kundene å søke og finne filmer.

I tillegg skal den oppdaterte designen passe godt til LGs Magic Remote for de som har den. Denne fjernkontrollen fungerer på mange måter som en Wii-kontroller, hvor du peker tuppen mot skjermen, og flytter «musepekeren» ved å sikte.

Den nye appen kan allerede lastes ned fra LGs Smart-TV-portal, og skal fungere på alle LG-Smart-TV-er fra og med 2011. De som allerede har installert den eldre utgaven av Headweb, får tak i den nye versjonen ved hjelp av en programvareoppdatering.

(Kilde: Headweb)

annonse