Nyhet

Mindre Nokia-nettbrett kan være på vei

Rykte om 8-tommers Nokia Lumia 2020 tidlig neste år.

Nokias første nettbrett, Lumia 2520 blir gitt ut i Nord-Amerika i disse dager. Fjøla har en størrelse på 10,1 tommer, og hvis du syns dette blir for stort, kan muligens denne nyheten være svært så velkommen.

Digital Trends skriver at ryktene om enda et nettbrett har begynt å dukke opp, og denne gangen dreier det seg om «Lumia 2020» og en skjermstørrelse på mer overkommelige og håndterlige 8 tommer.

Mindre brett, mer konkurranse

Navnet på det eksisterende nettbrettet, «2520», var et hint om skjermstørrelsen på 25 centimeter (10 tommer), og derfor er «2020» (20 centimeter, 8 tommer) en god gjetning, mener Digital Trends.

Hvis Nokia lanserer en 8-tommer, kommer de i konkurranse med andre Windows-nettbrett i tilsvarende størrelse fra Lenovo, Toshiba, Dell og Acer. Operativsystemet blir angivelig Windows RT 8.1, med en annen Qualcomm-prosessor enn Lumia 2520, som benytter seg av Snapdragon 800.

Lanseringsdatoen skal visstnok være i løpet av de tre første månedene av 2014, og da kan Mobile World Congress i Barcelona i februar være et aktuelt alternativ.

Her kan du lese om Lumia 2520 og de andre produktene Nokia lanserte nylig »

(Kilde: Digital Trends)

Les også
Tidligere Nokia-ansatte lanserte nyskapende mobil
annonse