Til hovedinnhold

Galaxy Camera 2 er annonsert

Dette er arvingen til Samsungs første kamera med Android.

Samsung

For omtrent ett og et halvt år siden lanserte Samsung sitt første kamera med operativsystemet Android, da med versjon 4.1. Kameraet het – kanskje ikke så overraskende – Samsung Galaxy Camera. Nå er neste modell her.

Samsung Galaxy Camera 2 deler mange likhetstrekk med forgjengeren. Først og fremst er den et kamera med et operativsystem for mobiltelefoner. Dette betyr i praksis to ting. For det første at kameraet kan kjøre vanlige Android-apper (som mobiler), og for det andre at det ikke kan brukes til å ringe med (som kameraer).

Oppgraderte spesifikasjoner

Innmaten er naturlig nok oppdatert, og er kraftigere enn forgjengerens. Istedenfor 16 megapiksler får du nå 21, og batteriet på 1650 mAh er byttet ut med et på 2000 mAh. RAM-en er oppgradert fra 1 GB til 2 GB, og internminnet fra 4 GB til 8 GB. Minnekortstøtte for opptil 64 GB er fortsatt på plass. Skjermen er uendret i størrelse, og legger seg på velvoksne 4,8 tommer. Oppløsningen er fortsatt uviss, men dersom den er uendret og får forgjengerens skjerm på 720 x 1280 piksler, så snakker vi om en helt ok skjerm.

Kameraet skal vises frem på teknologi- og elektronikkmessen CES 2014, som går av stabelen 7. januar. Da får vi sannsynligvis vite mer om hybridskapningen.

Trenger du både et kompaktkamera og en telefon i ett?
Samsung Galaxy Zoom tar jobben »

(Kilde: Thenextweb)

annonse