Nyhet

Logitech lanserer sofamus

Logitech lanserer musen Wireless Mouse M515, som skal gjør det enkelt å surfe enten du sitter eller ligger på en sofa eller i en seng. M515 har et underdeksel som skal gjøre det enklere å gli over myke overflater, og en hånddetektor som gjør at musen bare er aktiv når du vil at den skal være det, og går i dvale når den ikke er i bruk.

Underdekselet på musen skal være såpass tett at det forebygger at støv og lo fra tøy samler seg i sensoråpningen, og skal gi brukeren kontroll på markøren uansett hva slags overflate musen brukes på, og understellet glir lett på både sofaer, tepper, pledd, puter, klær – og skrivepulter.

M515 leveres også med Logitech Hyper-Fast Scrolling, som skal gjøre det enkelt å bla gjennom lange blogger eller nyhetsstrømmer. Det skal være enkelt å bytte over til ”klikk-til-klikk-modus”, dersom brukeren trenger mer kontroll.

Musen har en batteritid på opptil to år, og kan kobles trådløst til PC-en via en Logitech Unifying-mottaker.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Wireless Mouse M515 forventes å være tilgjengelig i Norge i begynnelsen av april, og vil ha en veiledende utsalgspris på 50 euro (rundt 400 NOK).

(Kilde: Logitech)

Les også
Microsoft lanserer fleksibel mus
Les også
Nå kan du styre PC-en med øynene
Les også
Ha PC-en i din hule hånd
Les også
Microsoft Wireless Desktop 800
Les også
Qpad 5k
Les også
Logitech G700
Les også
Bedre mus for bærbare?
Les også
Endelig kvitt musen
annonse