Tek.no

Nyhet

Logitech lanserer sofamus

21 Jan 2011 12:15

Logitech lanserer musen Wireless Mouse M515, som skal gjør det enkelt å surfe enten du sitter eller ligger på en sofa eller i en seng. M515 har et underdeksel som skal gjøre det enklere å gli over myke overflater, og en hånddetektor som gjør at musen bare er aktiv når du vil at den skal være det, og går i dvale når den ikke er i bruk.

Underdekselet på musen skal være såpass tett at det forebygger at støv og lo fra tøy samler seg i sensoråpningen, og skal gi brukeren kontroll på markøren uansett hva slags overflate musen brukes på, og understellet glir lett på både sofaer, tepper, pledd, puter, klær – og skrivepulter.

M515 leveres også med Logitech Hyper-Fast Scrolling, som skal gjøre det enkelt å bla gjennom lange blogger eller nyhetsstrømmer. Det skal være enkelt å bytte over til ”klikk-til-klikk-modus”, dersom brukeren trenger mer kontroll.

Musen har en batteritid på opptil to år, og kan kobles trådløst til PC-en via en Logitech Unifying-mottaker.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Wireless Mouse M515 forventes å være tilgjengelig i Norge i begynnelsen av april, og vil ha en veiledende utsalgspris på 50 euro (rundt 400 NOK).

(Kilde: Logitech)

Les også
Microsoft lanserer fleksibel mus
Les også
Nå kan du styre PC-en med øynene
Les også
Ha PC-en i din hule hånd
Les også
Microsoft Wireless Desktop 800
Les også
Qpad 5k
Les også
Logitech G700
Les også
Bedre mus for bærbare?
Les også
Endelig kvitt musen
annonse

Les også