Til hovedinnhold

Bli en ekte Transformer med denne drakta

Drive Suit gjør deg om til kombinert robot og kjøretøy.

Drive Suits

Michael Bay burde ha droppet datagrafikken og heller gått for disse draktene i sin Transformers-trilogi. Nå kan du slippe barnet i deg løs og ta på deg en Drive Suit – og vips så er du en ekte Transformer. Eller i alle fall litt.

Drive Suits er navnet på en unik type drakt som gjør deg om til en kombinert robot og kjøretøy. Det er faktisk mulig å kjøre rundt med kostymet, takket være motoriserte «kjøresko» med hjul. Bare sett deg ned på alle fire og kjør av gårde for å imponere damene.

Kjør og gå

Det er den amerikanske entreprenøren Drew Beaumier som står bak de Transformers-inspirerte draktene i full størrelse. Han har holdt på med Drive Suits i flere år allerede, og har til og med vært med på American Idol i en slik drakt.

Enten det måtte være en folkevogn, Mustang, Camaro eller motorsykler du er på jakt etter, skreddersyr herr Beaumier Transformers-drakten for deg.

Når du står på alle fire og kjører langs veien, kan kjøretøyet komme opp i en topphastighet på 19 km/t. Det er også fullt mulig å bare gå rundt i drakten både før og etter en kjøretur.

Håndlagd

Draktene er håndlagd fra gamle leker og sportsutstyr, og det tar Beaumier cirka 50 timer å sette sammen ett eksemplar.

En komplett Drive Suit inkluderer «karosseri», hjelm, kjøresko med motor, batteribelte og en lader. For å ta del i moroa må du punge ut godt over 10 000 kroner, så det er bare å begynne å spare.

Les mer om Drive Suits hos Drivesuits.com.

Se Drive Suits i aksjon på YouTube:

(Kilde: Gizmag)

annonse