Til hovedinnhold

Dette er Philips' nye toppmodell-TV-er

Se alle modellene selskapet kommer med.

TP Vision

Sammenslutningen TP Vision, som produserer Philips-TV-er i blant annet Europa, har nå kunngjort en rekke nye modeller. Storslippet omfatter flere serier, hvorav samtlige skal være tilgjengelige i Europa i løpet av andre kvartal i år.

Philips har med disse nye seriene forsøkt å utvikle stilfulle TV-er som skal passe sammen med moderne interiør. Det er også lagt vekt på smart-TV-funksjonalitet.

Her er de nye modellene:

Philips PFL4208

TP Vision forventer at etterspørselen etter små TV-er skal øke, og slipper derfor en ny serie for å møte denne spådommen. PFL4208 er en LED-basert modell som kommer i de to størrelsene 22 tommer og 24 tommer.

Philips PFL4208.Foto: TP Vision

Serien har integrert Wi-Fi og kommer med støtte for Philips MyRemote. Dette er en applikasjon som lar deg styre TV-en med en smarttelefon eller et nettbrett.

PFL4208 har en bildeoppdateringsfrekvens på 200 Hz, målt i Philips' såkalte Perfect Motion Rate. Serien har ellers VGA-inngang og kan leveres med valgfritt USB-kamera som lar deg bruke Skype på TV-en.

Philips PFL4508

PFL4508-serien kommer i samtlige størrelser fra 32 tommer til 55 tommer. Serien kjennetegnes blant annet ved en ramme i børstet aluminium og en minimalistisk fot i mørk, sølvfarget aluminium.

Philips PFL4508.Foto: TP Vision

Modellene har videre støtte for aktiv 3D, samtidig som den konvertere 2D-innhold til 3D. I tillegg finnes det også en funksjon for å justere 3D-effekten.

PFL4508 har integrert Wi-Fi og kan leveres med valgfritt USB-kamera for Skype-samtaler. Den har mikrodimming, som innebærer at LED-baklyset justeres automatisk etter innholdet på skjermen.

Vi finner også innebygde høyttalere på 29 watt.

Philips PFL5008

Denne serien kommer i størrelsene 32, 42, 47 og 50 tommer. Også dette er 3D-klare modeller, men i motsetning til overnevnte baserer disse seg på den passive 3D-løsningen. PFL5008 har også en funksjon for konvertering fra 2D til 3D og justering av 3D-effekten.

Philips PFL5008.Foto: TP Vision

Når det gjelder design kommer denne serien med en smal ramme av sort, børstet stål og en U-formet fot av børstet, sølvfarget aluminium.

TV-ene har en bildeoppdateringsfrekvens på 200 Hz og mikrodimming. Også disse modellene har integrert Wi-Fi og valgfritt USB-kamera.

Denne serien er dessuten utstyrt med den patenterte Ambilight-teknologien. Ambilight innebærer at to lamper på baksiden av TV-en sender ut et svakt lys mot veggen bak, som tilpasses TV-bildet. Hensikten er å gi inntrykk av en større bildeflate.

Philips PFL6008

PFL6008 kommer i størrelsene 42, 47, 55 og 60 tommer. Disse modellene har også støtte for passiv 3D, samt justering av 3D-effekten og konvertering fra 2D til 3D. Mikrodimming og Ambilight er også på plass.

Philips PFL6008.Foto: TP Vision

Serien byr på en bildeoppdateringsfrekvens på 500 Hz. I tillegg har den noe som heter Perfect 3D Natural Motion, som ifølge Philips skal kompensere for artefakter i forbindelse med hurtige bevegelser.

Intergrert Wi-Fi er på plass, og det samme er Philips MyRemote-støtte. Modellene støtter også såkalt Simplyshare, som er en funksjon som gjør det mulig å strømme trådløst mellom en mobil enhet og TV-en.

Serien kommer også med Ambilight og har dessuten en fjernkontroll med innebygd tastatur. TV-ene er såkalt rammeløse og har en meget tynn kant i børstet aluminium.

Philips PFL7008.Foto: TP Vision

Philips PFL7008/PFL7108

PFL7008 og PFL7108 er toppmodeller som kommer i størrelsene 42, 47 og 55 tommer. Det eneste som skiller disse to seriene, er designen.

PFL7008 er "rammeløs" og har en kant i svart, børstet aluminium med en sølvfarget stripe under skjermen. PFL7108 har en noe enklere og hvitt design.

Modellene byr på 700 Hz, har støtte for 3D og kommer med Perfect 3D Natural Motion-teknologien.

Philips PFL7108.Foto: TP Vision

Ellers kommer begge seriene med 3-punkts Ambilight og har selvsagt intergrert Wi-Fi med støtte for Philips MyRemote og SimplyShare. Fjernkontrollen har innebygd tastatur.

PFL7008 og PFL7108 har også en såkalt MultiRoom-funksjon. Det vil si at man kan strømme innhold mellom flere TV-er som er plassert i ulike rom ved hjelp av en applikasjon. USB-kamera kan for øvrig også kjøpes.

Philips PFL8008

PFL8008 er den nye flaggskipserien til Philips. Modellene har aktiv 3D-støtte, kommer kun i 46 og 55 tommer, har en ramme i mørkfarget stål og en U-formet fot i krom.

Philips PFL8008.Foto: TP Vision

Serien har tokjernede prosessorer som ifølge Philips kan skilte med solid ytelse. Bildeoppdateringsfrekvensen er på 1400 Hz, og apparatet har også 3D «Super Resolution»-teknologi. Dette er en løsning som visstnok sikrer bedre skarphet når det er mye bevegelse i bildet.

Ikke overraskende har også disse modellene funksjoner for justering av 3D-effekten og konvertering fra 2D til 3D. Integrert Wi-Fi er også med.

I likhet med PFL7008 og PFL7108 har også denne serien MultiRoom-støtte, samt støtte for Philips MyRemote og SimplyShare. Fjernkontroll med tastatur og mulighet for Skype-kamera er også på plass. Det samme er tre-punkts Ambilight.

TP Vision skal avholde en pressekonferanse i Amsterdam denne uken, og da vil selskapet sannsynligvis røpe flere detaljer om pris og spesifikasjoner til de nye seriene.

Sjekk også ut denne lekre design-TV-en fra Philips »

(Kilde: TP Vision, WhatHiFi)

Lik oss på Facebook du også.

annonse