Til hovedinnhold

Galaxy S får makeover

[wip4: img=2 align=right]

Samsung lanserer nå en spesialutgave av Galaxy S som de har designet sammen med motehuset Armani.

Som vanlig i moteverden, er det først og fremt utseendet som er i fokus. Telefonen har blitt kledd i sort og fått en mer stilren front, med Armani-logoen tydelig plassert på toppen. Den har også mistet den store hjem-knappen, og har i stedet fire små berøringsknapper i bunn.

Under panseret ser telefonen ut til å være nøyaktig lik dagens Galaxy S, med den samme 1 GHz prosessoren, 16 GB lagring og 4 tommer stor Super AMOLED-skjerm.

Telefonen vil imidlertid få en egen samling med Android-apps fra Armani. Det er foreløpig uklart hvilke funksjoner disse vil gi.

Dette er ikke den første Android-telefonen fra et motehus. Også Ferrari har lansert en smarttelefon sammen med Acer, kalt Liquid E Special Edition.

Saftig pris
Du kan kjøpe Galaxy S Armani i alle Armanis butikker, samt hos utvalgte mobilforhandlere i Italia, Frankrike, Storbritannia, Tyskland, Nederland og Russland. Telefonen er ventet å koste saftige 6000 kroner og er dermed rundt 50 prosent dyrere enn sin ustriglede forgjenger. Telefonen vil kun produseres i et begrenset antall.

Dette er ikke første gang Armani samarbeider med Samsung. De to selskapene lanserte en trykkskjermsmobil sammen i 2008. Vi slaktet imildertid dette hjertebarnet, Samsung Giorgio Armani P520, for lav responstid og tungvint grensesnitt, Vi var ikke mer fornyøde med fjorårets Samsung Emporio Armani M7500, som fikk pepper for høy pris og mye plastikk.

Forhåpentligvis har Armani mer hell med sin egen utgave av Galaxy S, som vi har gitt terinngkast seks. Du kan se video av når telefonen pakkes ut nedenfor.

Det er trolig kun tre måneder til det kommer en ny toppmodell i Galaxy-serien:
Her er arvtakeren til Galaxy S

Mer om
annonse