Til hovedinnhold

Nye PlayStation Plus er ute – her er alle spillene som følger med

Går i strupen på Xbox Game Pass.

Torsdag lanserte Sony nye PlayStation Plus i Europa. Endringen ble varslet for noen måneder siden, og er i bunn og grunn en sammenslåing av de to tidligere tjenestene, PlayStation Plus og PlayStation Now.

Hvis du allerede har et PlayStation Plus-abonnement, lempes du fra og med i dag automatisk over på PlayStation Plus Essential. Du vil dermed få så å si det samme som du har fått tidligere: et knippe «gratis» spill per måned, skylagring, rabatter og muligheten til å spille på nett.

Om du også skulle ha et PlayStation Now-abonnement allerede, blir du lempet over på PlayStation Plus Premium, i en periode som varer så lenge du har betalt for Now.

Hovedretten her er uansett den massive listen av spill man nå enten kan strømme eller laste ned til PlayStation 4- og PlayStation 5-konsollen.

Vi har samlet en komplett liste som du ser nederst i artikkelen:

  • PlayStation 5-spill som er tilgjengelige for Extra og Premium (38 spill)
  • PlayStation 4-spill som er tilgjengelige for Extra og Premium (391 spill)
  • PlayStation 3-spill som er tilgjengelige via strømming for Premium (365 spill)
  • PlayStation 2-spill som er tilgjengelige for Premium (24 spill)
  • PlayStation 1-spill som er tilgjengelige for Premium (13 spill)
  • PlayStation Portable-spill som er tilgjengelige for Premium (2 spill)

Dette er de ulike nivåene

PlayStation Plus Essential

Byr på akkurat det samme som PlayStation Plus byr på i dag. Det vil si: to utvalgte spill man kan laste ned hver måned, nettspilling, skylagring av lagringsfiler og rabatter på PlayStation Store.

Denne varianten koster det samme som PlayStation Plus gjør nå, 85 kr i måneden, 240 kroner for 3 måneder eller 580 kroner for et år.

PlayStation Plus Extra

Inneholder alt som er i Essential-tjenesten, men legger også til en katalog med spill fra PlayStation 4 og PlayStation 5. Spillene skal være hentet fra både Sonys interne studio, og fra tredjepartsutviklere.

Denne varianten koster 135 kroner per måned, 380 kroner for tre måneder og 970 kroner for et år.

PlayStation Plus Premium

Inneholder alt fra både Essential og Extra, men legger til opp til ytterligere spill. Her inkluderes PlayStation 3-spill via strømming, samt både nedlasting og strømming av spill fra PlayStation, PlayStation 2, PlayStation Portable og PlayStation 4. Man kan strømme spill både til PlayStation 4, PlayStation 5 og PC. Man vil også ha tilgang til enkelte «trial»-varianter av storspill, slik at man kan teste noen av dem.

Denne varianten koster 165 kroner per måned, 460 kroner i kvartalet og 1170 kroner for et år.

Her er alle spillene:

annonse