Tek.no

Nyhet

Note 20 Ultra kan være lekket

Samsungs russiske avdeling ser ut til å ha begått en blunder.

Slik skal Note 20 Ultra etter sigende bli.
Twitter/montasje
2 Juli 2020 12:30

Samsung har en lang rekke telefoner i porteføljen sin, men Note-serien har alltid vært den gjeveste og mest eksklusive. Sist vi så noe til denne serien var med Note 10 Lite tidligere i år, som etterfulgte sine dyrere søsken som ble lansert litt tidligere. Nå melder en bruker på Twitter at Samsung etter sigende skal ha prestert å lekke neste flaggskip på sine egne sider: Note 20 Ultra.

Brukeren heter Max Weinbach, og hevder at telefonen ble lekket på Samsungs russiske nettsider. I innlegget medfølger det også bilder av telefonen, som jo unektelig ser veldig ut som en Note-telefon av nyere slag:

Weinbach er skribent for nettstedet XDA Developers, og at han kan ha plukket opp denne glippen er derfor ikke veldig usannsynlig. Bildene virker da også svært troverdige, både i designet på telefonen og i kvaliteten.

Så må det selvsagt nevnes at Samsung holder tett om dette, så frem til en eventuell lansering er det lurt å fortsatt ta dette med den obligatoriske klypen salt.

Spissere i kantene enn året før

Den største visuelle endringen fra fjorårets modell ser ut til å være en noe spissere utforming. Note 10 og 10 Plus var riktig nok også ganske rektangulære, men hadde likevel avrundede hjørner og en ganske liten kamerahump.

Om bildene av Galaxy Note 20 Ultra stemmer (om det blir navnet), vil dette bli en sylskarp telefon i topp og bunn, med en gedigen kamerautheving a là den vi så på Galaxy S20 Ultra. Kanskje ikke så rart, all den tid mye av kamerainnmaten pleier å være ganske lik mellom de to seriene.

I bildene ser vi også tydelig pennen, og ikke minst en ny gyllenbrun farge som etter sigende skal hete «Mystic Bronze». Eller kopperfarget, som man nok heller ville sagt på folkemunne (og som Samsung også kalte fargen da den var å finne på Note 9).

Innmaten vet vi foreløpig lite om, men at det blir heftige saker er det liten tvil om. Dette vil for øvrig også bli første gang vi får en Note-telefon med «Ultra»-betegnelsen, så at det vil bli noe helt spesielt burde være å forvente.

Les også
Hevder Apple vil la deg kjøre macOS fra iPhonen din
annonse

Les også