Til hovedinnhold

Endelig kommer Hero-oppdateringen

Det har rent mye vann i elva mens eiere av HTC Hero har ventet på oppdatering til Android 2.1 (Eclair). I januar sa ryktene "slutten av mars", i mars sa man "kanskje i april?", men både mai og over halve juni har passert i tillegg. Nå er imidlertid tiden endelig inne.

Å bytte fra en tidligere Android-versjon til Android 2.1 i Hero går over to steg. Det første steget er visstnok en innledende forberedelse til selve oppgraderingen av operativsystemet, og denne delen er tilgjengelig allerede nå. Den andre oppdateringen ventes i slutten av inneværende måned, ifølge HTC, og det er denne som installerer Android 2.1.

Etter mye venting tar du kanskje det HTC sier med en hel del salt, men at selskapet forventer å få ut oppdateringen i slutten av måneden bør jo bety at programmererne har kommet veldig nærme en ferdig løsning som HTC kan stå for.

Det anbefales at du laster ned oppdatering over Wi-Fi dersom du ikke har fastpris eller lav pris på datatrafikk. Du bør også ta sikkerhetskopi til minnekortet og ta dette ut av telefonen din før du setter igang - spesielt før oppdatering nummer to som sletter alt på telefonen din.

Hva er nytt

Android 2.1 fører blant annet med seg annerledes utseende flere steder i menyene, bredere støtte for Facebook-synkronisering, forbedret nettleser og Exchange-støtte innebygd i operativsysteme (i stedet for i form av et tillegg fra HTC). I tillegg har det blitt gjort en hel del endringer for å forbedre ytelsen, slik at telefonen din bør bli mer responsiv.

For en nærmere gjennomgang, les testen av HTC Desire som har Android 2.1 »

(Kilde: HTC)

annonse