Til hovedinnhold

SE åpner programbutikk til høsten

Sony Ericssons telefoner får egen programvarebutikk.

Sony Ericsson åpner sin egen programvarebutikk for mobiltelefoner i høst, skriver mobil.se. Programvarebutikken blir en del av selskapets allerede eksisterende Play Now-butikk, hvor de selger spill, ringetoner og annet innhold til telefoner.

Programvarebutikken vil bli åpnet i de 13 landene selskapets Play Now Arena-tilbud er tilgjengelig. Dette vil inkludere Norge, så Sony Ericsson-eiere her til lands vil kunne nyte godt av tilbudet. Flere land vil komme til etterhvert.

Java-butikk

I en pressemelding skriver Sony Ericsson at de vil fokusere på programmer av høy kvalitet, som skal gi en best mulig brukeropplevelse på selskapets telefoner. 38 telefonmodeller vil kunne ta i bruk tilbudet, så det er altså snakk om Java-programmer, og ikke en butikk med programvare for kun smarttelefoner.

Betaling av programvare vil være mulig med både SMS, kredittkort og gjennom telefonregningen dersom operatøren din har avtale med Sony Ericsson. Butikken vil samarbeide med Java-programvareportalen Getjar for å sikre et bredt tilbud.

Programvareutviklere vil få mulighet til å laste opp programmer til butikken fra og med 1. juli.

(Kilde: pressemelding, mobil.se)

annonse