Nye hodetelefoner fra Shure

Forrige uke gikk den audiofile messen NAMM (National Association of Music Merchants) av stabelen i Anaheim, og én av nyhetene som kom frem der var at Shure skal gi ut to nye hodetelefoner og ett par øreplugger tilpasset ulike behov.

Først ut er ørepluggene SE215 – som er designet med bass og støyreduksjon i tankene. SE215 har én dynamisk mikrodriver i hver plugg og skal ha gode egenskaper innen gjengivelse av lave frekvenser, samt blokkere ut opptil 90 prosent av bakgrunnsstøy. Kabelen er kevlarbasert og avtakbar, og ørepluggene kommer i svart.

SRH550DJ er mer tradisjonelle over-hodet-hodetelefoner som er rettet mot DJ-virksomhet i bråkete nattklubber. De er solide og fleksible, og har drivere på 50 mm som skal levere et godt basstrøkk – noe som er viktig for å kunne høre takten på musikken man mikser i støyende omgivelser.

SRH940 er ment for bruk i studio eller hjemme – både for profesjonelle og amatører. De er sammenleggbare og skal tilby en blanding mellom dyp bass og krystallklare lyse toner. Hodetelefonene kommer blant annet med to avtakbare kabler, en 6,3 mm adapter og et ekstra sett med velurbaserte puter.

Informasjon rundt priser varierer litt – mellom 600-900 for SE215 og SRH550DJ, og 1800-2300 for SRH940. Produktene vil antakelig bli tilgjengelig etter mars i Norge.

(Kilder: Crunchgear, What Hi-Fi?)

Les også
Støykansellerende øreplugger med Bluetooth
Les også
Billige hodetelefoner fra JVC
Les også
Bekjemp depresjon med øreplugger
Les også
Hodetelefoner i Bob Marleys ånd
Les også
Sennheiser kansellerer støyen
Les også
Jazz opp tilværelsen med Miles Davis-øreplugger
annonse