Til hovedinnhold

Android 2.2 til Galaxy S i september?

Samsung Galaxy S er den heftigste Android-mobilen som selges i Norge i dag, blant annet på grunn av super-AMOLED-skjermen. Samsung skal så langt ha solgt fler en enn million enheter av krumtappen.

Telefonen kjører i dag Android 2.1, med Samsungs eget grensesnitt Touch Wiz 3.0 over. En oppdatering er lovet til den sørkoreanske utgaven av telefonen. Nå ser det også ut til at en europeisk oppdatering er nært forestående.

I Frankrike skal en talsmann for selskapet ha fortalt at Android 2.2 vil dukke opp som en oppdatering til telefonen i løpet av september.

Våre kilder forteller at en slik oppdatering sannsynligvis også vil finne sted for den norske utgaven av telefonen, og at den raske oppdateringen kan ha sammenheng med en nært forestående lansering fra elektronikkgiganten.

Det er ikke mer enn en måned siden Galaxy S kom i salg her til lands, og dersom oppdateringen dukker opp i løpet av august eller september blir dette en av de raskeste versjonsoppdateringene til en Android-basert telefon så langt.

Les også:

(Kilde: mobil.se)

annonse