Nyhet

Samsungs raskeste mobilsuksess noensinne

Samsung har satset stort på trykkskjermtelefoner den siste tiden, og innsatsen har gitt resultater. I dag informerer selskapet om at modellen S5230 er den raskest selgende mobiltelefonen fra Samsung noen sinne.

S5230 er en trykkskjermtelefon til en lav pris, og tiltenkt de som vil ha en telefon med trykkskjerm uten å måtte betale en formue, som mange trykkskjermtelefoner fortsatt koster.

Telefonen har få fysiske taster, og poenget er at du skal styre de fleste av telefonens funksjoner ved hjelp av tommelen på skjermen.

Skjermen til S5230 er tre tommer stor, og har en oppløsning på 240 x 400 piksler. På baksiden av telefonen finner du et 3,2 megapikslers kamera.

Ikke noe teknologimonster

Med tanke på prisen er det kanskje ingen overraskelse at S5230 ikke er noen super-3G-telefon. S5230 har nemlig Edge som raskeske teknologi om du vil surfe på nett. På den annen side er Edge-tilgjengeligheten godt bygget ut her i landet, slik at du vil oppnå stort sett denne hastigheten uansett hvor du befinner deg.

Internminnet til S5230 er på 50 MB, og kan utvides ved hjelp av ekstra minnekort. Telefonen har plass til 200 SMS og 2000 kontakter i telefonboken.

Ellers skilter telefonen med FM-radio, slik at du kan få med deg nyheter og musikk på joggetur eller på bussen.

S5230 koster rundt 1400 kroner, og er i salg nå. Hvilke butikker som selger telefonen billigst, kan du sjekke i prisguiden vår.

Ifølge Samsung har selskapet solgt fem millioner eksemplarer av telefonen siden den ble lansert i mai, noe som er en rekord for Samsung på så kort tid.

(Kilde: Samsung)

Les også
Vi har sett på månedens Samsung-mobiler
Les også
Tastetrio fra Samsung
Les også
Test: Samsung S8000 Jét
Les også
Samsung C6625
Les også
Førsteinntrykk: Samsung Beat DJ
Les også
Førsteinntrykk: Samsung Omnia HD
annonse