Til hovedinnhold

Nå får du rabatt på mobiler hos Komplett hvis du kjøper abonnement i tillegg

Men krever ikke binding.

Skjermdump, Komplett

Hos mange operatører kan du sikre deg avslag på ny mobiltelefon mot at du binder opp abonnementet ditt. Nå lanserer Komplett sin egen rabattordning – men du slipper å binde deg.

Krever en månedsavgift

Den nye rabattordningen ligger nå på selskapets hjemmesider, hvor du kan velge mellom en rekke forskjellige mobiler. En av de som frontes er en pågående sommerkampanje som lar deg kjøpe en Samsung Galaxy S8 med 600 kroner i avslag.

Komplett Mobil-sjef Haakon Dyrnes.
Håvard Fossen, Insidetelecom.no

Likevel er ikke ordningen helt blottet for betingelser. Du forplikter deg nemlig til betale én månedsavgift på et av Komplett abonnementer. Men sjefen for selskapets mobilsatsning, Haakon Dyrnes, tror folk vil fortsette å bruke abonnementet deres også etter at en måned har gått.

– Vi har ikke binding fordi vi mener abonnementene våre er så gode så vi trenger ikke å binde kundene. Det skal ikke stå på det. De kan godt forsvinne etter en måned, men det tror jeg ikke så mange vil gjøre, forklarer Dyrnes til Tek.no.

Samme avslag, uansett abonnement

Hvor mye avslag du får på ny mobil hos andre aktører avhenger som regel av hvilket abonnement du har. Dyrere abonnement gir som regel mer rabatt. Hos Komplett vil du få den samme rabatten uansett hvilket abonnement du har.

En raskt kikk på resten av sortimentet viser at du ikke nødvendigvis sparer så mye på telefonen du kjøper. For eksempel ser det ut til at du får 300 kroner i avslag på en ny iPhone, mens andre merker gir et par hundrelapper i avslag.

Overfor Tek.no påpeker Dyrnes at rabatten kanskje ikke virker så overveldende, men at totalen vil gå i kundenes favør versus andres tilbud over tid.

– Vi har allerede abonnementer som får skryt for prisene sine, og sammen med en hyggelig rabatt på en telefon vil totalen bli god, avslutter Dyrnes.

Komplett kastet seg inn i mobilmarkedet i fjor, og har siden den tid ved flere anledninger vunnet våre kåringer av de billigste mobilabonnementene.

Hvilket abonnement du trenger avhenger av bruken din:
Se hvilket mobilabonnement som passer deg best »

annonse