Tek.no

Nyhet

Slik er Sony Ericsson Vivaz Pro

21 Juni 2010 15:08

Sony Ericson Vivaz fikk en litt lunken mottakelse av mobiltelefonanmelderne. Kritikken gikk først og fremst på brukergrensesnittet. Telefonen har operativsystemet Symbian S60 versjon 5, et operativsystem som oppfattes som mer tungvint å bruke enn andre operativsystemer for touch-mobiler.
Men telefonen har likevel fått sine tilhengere, ikke minst på grunn av at den har et svært godt kamera, og et videokamera som filmer med HD-oppløsning.

Enklere kamera

Vivaz Pro har ikke det samme kameraet som Vivaz. Du kan imidlertid filme i HD-oppløsning også med Vivaz Pro, men stillbildekameraet har en oppløsning på 5 megapiksler, mot Vivaz’ 8 megapiksler.

Den største forskjellen på de to er likevel at Pro-modellen har et qwerty-tastatur som kan skyves frem. Tastaturet skal angivelig ha de norske tastene æ, ø og å, men på vårt testeksemplar er to av bokstavene erstattet med ä og ö. Og slik skriver tastene også, selv om vi har valgt norsk tastatur i menyen.

Vi får tro at dette er rettet opp på salgseksemplarene. Til disse foreligger kan vi i det minste vise dere hva dere kan forvente å finne i salgspakken. For her er vår utpakkingsvideo av den nye Sony Ericcson-mobilen:

Les også
14 megapiksler på mobilen
Les også
Ring "gratis" med Vivaz og Satio
Les også
Dette er våre 10 favoritt-mobiler
Les også
Vivaz pro med HD og tastatur
annonse

Les også