Tek.no

Nyhet

Her er arvtakeren til Galaxy S

15 Nov 2010 15:21

En lekkasje fra Samsung ser ut til å ha avslørt selskapets neste flaggskip. Modellen vil bære Galaxy-navnet og lanseres i februar, viser en intern presentasjon som Engadget har fått tak i.

Større skjerm
Ifølge presentasjonen skal telefonen være svært tynn, samtidig som skjermen er forstørret til 4,5 tommer. Dette vil gi 25 prosent mer skjermareal å boltre seg på i forhold til dagens Galaxy S, som har en skjerm på 4 tommer. Oppløsningen forblir den samme på 800 x 480 punkter.

Vi har tidligere sagt at Galaxy S har den beste mobilskjermen på markedet, og dette skyldes i stor grad Super AMOLED-teknologien som brukes. Slike skjermer har høyere kontrast, bedre svartnivå, større visningsvinkel og kjappere responstid enn vanlig LCD.

Skjermen i etterfølgeren skal ha fått en forbedret variant av denne teknologien, som bare refereres til som "sAMOLED2". Det er ikke på det rene hva dette innebærer.

Raskere prosessor
Under panseret skal det ligge en 1,2 GHz prosessor og 16 GB lagringsplass. Telefonen skal både kunne spille og filme video i høyeste HD-oppløsning på 1080p. Stillbilder tas i 8 megapiksler oppløsning, og lyses opp med en egen LED-lampe.

Det vil bli mulig å laste ned fra 3G-nettet i hastigheter helt opp mot 14,4 Mbps, samt laste opp i 5,76 Mbps så fremt du er i et dekningsområde som støtter slike hastigheter.

Det er all grunn til å tro at den nye telefonen vil lanseres på årets 3GSM-messe i februar. Mobilen.no er naturligvis til stede og dekker nyhetene.
Dette syntes vi om dagens modell:
Test av Samsung Galaxy S

Les også
Samsung Galaxy 3
Les også
VIDEO: Vi pakker ut nye Galaxy
Les også
Gigaskjerm på ny Samsung-mobil
annonse

Les også