Tek.no

Nyhet

LG vil kapre de unge

17 Mar 2011 15:18Først publisert 11 Okt 2005 09:09
annonse

MTV Europe Music Awards er en av de største årlige musikkevenementene i Europa, og LG Electronics sponser det høyprofilerte showet som en del av ambisjonen om å bli en av Europas fem største bedrifter i løpet av 2007.

Målet med å bli en av Europas fem største bedrifter innen 2007 er en del av selskapets hovedstrategi, som er å bli en av verdens tre største bedrifter i løpet av 2010.

Svulstig
LG går heller ikke av veien for litt selvskryt. -Med sin friske stil og banebrytende produkter jobber LG Electronics mot å bli en av Europas store livsstilsskapere. LG har alltid vært ute etter å være sponsor for slike flotte evenementer. MTV Europe Music Awards er en flott plattform hvor LG kan få kontakt med sitt europeiske publikum, sier James Kim, president og administrerende direktør for LG Electronics Europe

-Det er viktig at LG er en del av slike arrangementer for å vise seg frem for sitt viktigste marked - ungdommen. Som en del av dette sponser LG Electronics også LG Action Sports Championship som finner sted i Manchester, England, i helgen rundt den 21. oktober. Action Sports er et globalt ekstremsportarrangement rettet mot unge entusiaster, heter det i en pressemelding fra LG Electronics.

annonse

Les også