Tek.no

Nyhet

Hva med en dobbeltsidig TV i stua?

LG viser supertynn TV med skjerm både foran og bak.

LG
16 Sept 2015 09:00

En av de tingene vi tar for gitt her i verden, er at et TV-apparat har en forside og en bakside. Hvis du setter TV-en med forsiden mot veggen, er det bare edderkopper og andre småkryp som får se hva som skjer.

På IFA-messen i Berlin tidligere denne måneden viste LG frem et TV-apparat med OLED-skjerm både foran og bak. Det betyr at du kan plassere TV-en midt i rommet, og se på TV uansett hvilken side av TV-apparatet du befinner deg på.

TV-en er superslank, og kommer i to varianter. Den største er på hele 111 tommer, mens den minste er på 55 tommer.

Noe for stua?

Dette er kanskje ikke noe folk flest har bruk for, men man kan selvsagt se for seg situasjoner der det plutselig kan komme godt med. Dessuten sier vi jo ofte at TV-en er midtpunktet i stua – nå kan den kanskje bli det fysisk også?

Men Business Insider har nok rett når de påpeker at TV-en antakeligvis vil ha en større appell for kommersielle aktører enn for privatpersoner. De ser for seg at den kan brukes for å vise reklamer i butikker og kjøpesentere.

Men LGs nye dobbeltsidige TV er ikke klart for butikklansering, og vi vet ikke når det eventuelt blir klart for markedet.

LG er en storaktør på TV-markedet, som de dominerer sammen med Samsung »

(Kilde: Business Insider)

annonse

Les også