Til hovedinnhold
NyhetBlack Friday 2016

Dette er Black Friday-tilbudene du bør slå til på

Tek-redaksjonen har funnet sine absolutte favoritter.

Montasje: Tek.no

Black Friday-salget har allerede startet, selv om Black Friday egentlig ikke begynner før på fredag. Men ikke alle tilbudene er like gode, og vi vet allerede at ikke alle produkter er like gode.

I 2014 oppdaget vi for eksempel at 1 av 4 Black Friday-tilbud var dyrere enn før...

Derfor har vi i Tek.no-redaksjonen tatt en sjekk på dagens tilbud, og sett på hvilke vi hadde slått til på – basert på både pris, testresultat og generell erfaring på markedet.

Brukertips:

TidTittelBrukerPris

Vi gjennomfører denne sjekken daglig i uken som kommer, så følg med på oppdateringer hver dag.

Dette er de beste tilbudene fredag 25. november

MSI GeForce GTX 1080 Armor OC: Toppmodell til senket pris

Pris ved lansering: 7490 kroner
Pris nå: 6199 kroner

Prisutvikling for MSI GeForce GTX 1080 Armor OC, hentet fra Prisguide.no.

Hvis du skal ha det beste grafikkortet på markedet så er det et GTX 1080-kort du er ute etter. Om det står Nvidia, Asus, OCZ eller EVGA på det har ikke så mye å si – testene våre viser at stort sett alle kortene basert på samme brikke yter nesten likt.

Nvidias GTX 1080 yter helt utrolig godt, og bortsett fra det ekstremt overprisede GTX Titan X så er det utvilsomt det beste kortet du får. Det eneste aberet har vært prisen, og vi har sett et par gode tilbud i dag. Flere forsvant veldig fort, men det beste akkurat nå ser ut til å være MSI Geforce GTX 1080 Armor OC til 6199 kroner. Ikke det aller billigste vi har sett, men fortsatt en god pris for et 1080-kort.

Les testen av Nvidia GTX 1080 »
Finn billigst pris på MSI Geforce GTX 1080 Armor OC på Prisguide.no » (Kommersiell partner)

Asus GeForce GTX 1060 3GB – Det beste budsjettkortet

Pris ved lansering: 2428 kroner
Pris nå: 1 890 kroner

Prishistorikk for Asus GeForce GTX 1060 3GB, hentet fra Prisguide.no.

Senest i dag tidlig kunne vi melde at Asus GeForce GTX 1060 3GB er det beste budsjettetkortet på markedet. Med litt mindre minne enn den vanlige 1060-varianten yter kortet likevel svært godt, og til en pris på rundt 2000 kroner er det særdeles godt. I dag, på Black Friday, falt prisen ytterligere, og er nå tilgjengelig for bare 1890 kroner.

Det er ikke akkurat en veldig stor nedgang i pris, men vi har aldri sett såpass lav pris på dette kortet noe sted tidligere. Så selv om det bare er snakk om 5 prosent nedgang i pris, så er det uansett et veldig godt kort til en veldig god pris.

Les den dagsferske duellen mellom GTX 1060 3GB og RX 480 4GB »
Finn best pris på Asus GeForce GTX 1060 3GB på Prisguide.no » (kommersiell partner)

Philips Hue Startpakke: Produktet som aldri er på tilbud

Pris ved lansering: 1795 kroner
Pris nå: 1 249 kroner

Prishistorikk for Philips Hue Startpakke , hentet fra Prisguide.no.

Philips Hue er nok produktet for deg som allerede føler du har alt du trenger, men likevel har lyst på noe på Black Friday. For som vi skrev i testen vår, det er et morsomt produkt, men ikke noe man trenger. Når det er sagt så kan det mye mer enn å bare fargelegge stua eller å kunne skru av og på lyset fra mobilen. Philips Hue skinner mest når du setter opp automatiserte programmer, hvor for eksempel lystemperaturen endrer seg gradvis i løpet av dagen.

Ifølge prishistorikken til Philips Hues startpakke har den aldri vært på tilbud tidligere, bortsett fra én dag i april da den plutselig ble solgt til halv pris i én nettbutikk. Så hvis du har gått og siklet på Philips Hue i lang tid så er kanskje dette dagen du bør slå til.

Les hele testen av Philips Hue »
Finn best pris på Prisguide.no » (kommersiell partner)

LG OLED55E6V – Den beste OLED-TV-en på markedet

Pris ved lansering: 54 995 kroner
Pris nå: 19 995 kroner

Av de TV-ene vi har testet i år er LGs OLED-modell E6V en av de aller beste. Her får du et sortnivå som LCD-skjermer bare kan drømme om å få, kombinert med knakende gode farger. Dette er altså en av de bedre skjermene på markedet, og i skrivende stund kan du sikre deg en 55-tommers utgave til under 20.000 kroner.

LG er markedsledende på OLED, og nå begynner teknologien for fullt å få fotfeste i markedet, med prisen som er langt mer spiselige for mannen i gata. Denne skjermen kjører LGs WebOS-plattform, som er meget enkel å bruke. Samtidig byr grensesnittet på alt av støtte du måtte trenge, og er lynrask til å starte apper og smartfunksjoner. Er du i tillegg på utkikk etter en skjerm som tar seg bra ut i stuen din, er dette en TV som gir deg i pose og sekk.

Les hele testen av LG OLED65E6 »
Finn best pris på LG OLED 55E6V på Prisguide.no » (kommersiell partner)

Jabra Sport Pulse – De beste trådløse ørepluggene

Pris ved lansering: 1698 kroner
Pris nå: 799 kroner

Jabra Sport Pulse stakk av med best i test-stempelet da vi testet trådløse øreplugger tidligere i år. Og ikke la deg lure av treningsfunksjonene: Disse låter faktisk også fantastisk godt. Lyden er luftig, velbalansert og detaljert gjennom hele registeret, og de er svært enkle å få til å sitte godt i ørene med de medfølgende små «vingene» - også når du er ute og løper. Pluggene er i tillegg svetteresistente.

Prishistorikk for Jabra Sport Pulse, hentet fra Prisguide.no.

Da vi testet dem kostet de over 1400 kroner, mens du i dag kan stikke av med Sport Pulse til bare 799,-. Det er mye god lyd for pengene, og du får attpåtil pulsmåling direkte i øret og en app med gode treningsfunksjoner. Det lille minuset i margen er at de kun har fem timers batterilevetid.

Les vår samletest av trådløse øreplugger hvor Jabra Sport Pulse vant »
Finn best pris på Jabra Sport Pulse på Prisguide.no » (Kommersiell partner)

Samsung UE75KS8005 - Enorm TV til rekordlav pris

Pris ved lansering: 49 990 kroner
Pris nå: 26 990 kroner

Prishistorikk for Samsung UE75KS8005, hentet fra Prisguide.no.

Skulle 65-tommer bli i snaueste lager så kjører nå flere nettbutikker Black Friday-tilbud på Samsungs 8-serie i 75 tommer.

Den nye 8-serien til Samsung er en meget god TV hvor du blant annet får et rett panel som har kraftig lysstyrke og god fargegjengivelse. TV-en er merket som et premium-produkt, hvor både 4K- og HDR-støtte er på plass.
En av tingene som skiller 8-serien fra 7-serien til selskapet er at førstnevnte har flere dimmesoner. Det betyr at skjermen er mer presis til å skille mellom mørke og lyse detaljer i bildet.

Ellers er Tizen også en del av denne TV, et operativsystem som etter vår mening er markedsledende. Her får du menyer som er intuitive å bruke, og som tilpasser seg dine bruksvaner. I tillegg snakker grensesnittet godt med andre enheter, altså er dette en TV som takler det aller beste.

Les testen av Samsung UE55KS8005 »
Finn best pris på Samsung UE75KS8005 på Prisguide.no » (Kommersiell partner)

Panasonic TX-58DX900

Pris ved lansering: 44 999 kroner
Pris nå: 29 500 kroner

Panasonic var lenge verdens beste plasmaprodusent, og med sin nye toppmodell DX900 kniver de også helt i toppen om å være den beste LCD-produsenten.

Her får du antagelig markedets beste bildekvalitet fra en LCD-skjerm, hvor det spesielt er sortnivået og fargene som er særdeles gode. Panasonic har utviklet et nytt baklysfilter som kun fås på denne TV-en, og resultatet har begeistret anmeldere over hele verden.

Sammen med en knakende god bildekvalitet får du i tillegg et operativsystem som gjør ting enkelt for deg. Firefox OS er ganske det reneste og enkleste grensesnittet på markedet. Samtidig er dette en TV som er på 58 tommer, en størrelse som kan være et godt kompromiss for deg som syns 55 tommer er for lite, og 65 tommer for stort.

Les vår test av Panasonic TX-65X900 »
Finn best pris på Samsung UE75KS8005 på Prisguide.no » (Kommersiell partner)

Samsung UE65KS9505 – Den beste Samsung-TV-en

Pris ved lansering: 44 990 kroner
Pris nå: 24 990 kroner

Samsung UE65KS9505 får du til 20 000 kroner under vanlig pris i dag.

Dette er den beste TV-en som Samsung har lansert i 2016, og er blant de aller beste TV-ene på markedet. Den kniver helt i toppen med blant annet Sonys XD9305 og Panasonic DX900 om LCD-tronen, og har en fordel i at den tradisjonelt har vært billigere enn de to alternativene.

Her får du en fullblods LCD-TV som blant annet kan by på et direktebelyst panel, som gjør at du får en helt annen presisjon i bildet enn hva du får med kant-belyste TV-er. Det gjør også at denne TV-en har blant de aller beste sortnivåene vi har sett fra en LCD-TV noen gang.

Med andre ord har du en TV som nesten klarer å matche OLED-skjermene på sortnivå, men som i den andre enden kan by på langt høyere lysstyrke. Dette er også en skjerm som egner seg like godt til å spille på, som den er en naturlig del av filmopplevelsen din. I tillegg får du Samsungs Tizen-plattform, som etter vår mening er den mest allsidige og brukervennlige løsningen på markedet.

I dag ser det ut som HiFi-klubben selger den til en rekordlav pris på nett, men du er nødt til å komme deg gjennom deres kjempelange køsystem.

Les testen av Samsungs 9505-serie »
Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

HTC Vive – Foreløpig den beste VR-opplevelsen

Pris ved lansering: 9 490 kroner
Pris nå: 7 995 kroner

VR har begynt å bli allment tilgjengelig for folk flest, enten via pappbriller fra Google eller de litt mer eksklusive mobilbrillene fra for eksempel Samsung. Men du får ikke skikkelig VR-opplevelse før du har tatt på deg et dedikert produkt, slik som Oculus Rift eller HTC Vive. For du trenger faktisk skikkelig kraftig maskinvare for å kunne prosessere dette, og da må du koble dem til PC-en. Det holder rett og slett ikke med de små prosessorene du finner i en mobiltelefon.

Vi har testet både Oculus Rift og HTC Vive, og av de to var det HTC Vive vi falt for mest. Spesielt var det håndkontrollerne som solgte oss, da det gir en langt bedre innlevelse enn det Oculus Rift kan by på.

Dette er første gang HTC Vive har kommet på tilbud, men sikkert ikke siste. Men hvis du har sittet og ventet på å investere i VR-headset før julen, kan dette være tiden å slå til på!

Les testen av HTC Vive »
Finn best pris på HTC Vive på Prisguide.no » (kommersiell partner)

Logitech G710+ – Logitechs første mekaniske tastatur

Pris ved lansering: 1055 kroner
Pris nå: 499 kroner

Prisutvikling for Logitech G710+, hentet fra Prisguide.no.

Dette produktet begynner å bli litt gammelt, men er du ute etter et billig mekanisk spilltastatur burde du likevel vurdere det. Vi testet Logitech G710+ for første gang i 2013, og likte det veldig godt. Vi ga det en høy karakter og et anbefaltstempel, og det var da den kostet over 1000 kroner. Nå har prisen endelig falt betraktelig, og du kan kjøpe tastaturet for 500 kroner.

Ettersom det ikke har skjedd så veldig mye på spilltastaturmarkedet, og du tross alt får mekaniske brytere, bakbelysning, makrotaster og et spenstig design, så er 500 kroner ganske så bra!

Les hele testen av Logitech G710+ »
Finn best pris på Logitech G710+ på Prisguide.no » (Kommersiell partner)

Nighthawk X6 R8000: Et beist av en ruter

Pris ved lansering: 2890 kroner
Pris nå: 1695 kroner

Prishistorikk for Nighthawk X6 R8000, hentet fra Prisguide.no.

Denne ruteren har det aller meste du bør trenge. Den er lynrask, den har drøssevis av avanserte innstillinger du kan stille på, men er likevel veldig lett å sette opp. Da vi testet Nighthawk X6 R8000 for omtrent ett år siden ga vi den 9/10, og klagde nesten bare på én ting: Prisen.

I den siste tiden har prisen ligget på rundt 2500 kroner, men er du heldig kan du plukke opp denne i dag for bare 1695 kroner. Ikke verst for en av de beste ruterne på markedet!

Les testen av Nighthawk X6 R8000 »
Finn best pris hos Prisguide.no » (Kommersiell partner)

Jaybird X2 : Trådløse øreplugger

Pris ved lansering: 1351 kroner
Pris nå: 799 kroner

Jaybird er godt kjent for å lage gode øreplugger og et av deres aller mest populære produkt er X2-modellen deres fra i fjor. Da vi gjennomførte vår store samletest av trådløse øreplugger tidligere i år hadde vi med én av Jaybirds nyere modeller, Jaybird Freedom, og likte lyden ganske godt. Det vi likte spesielt godt var hvor enkelt det var å bytte puter og vinger på pluggene, som er essensielt for at de skal kunne sitte godt i ørene.

Prishistorikk for Jaybird X2, hentet fra Prisguide.no.

Vanligvis selges Jaybird X2 for rundt 1300-1400 kroner, men i dag har de blitt satt ned til bare 799 kroner. Er du ute etter trådløs lyd er nok ikke det en dum pris.

Du burde imidlertid også sjekke ut JBL Reflect Mini som fikk vårt anbefaltstempel i samletesten. Disse er også på tilbud i dag, til omtrent tilsvarende pris som Jaybird X2.

Les hele samletesten vår av trådløse øreplugger »
Finn best pris på Jaybird X2 på Prisguide.no » (kommersiell partner)

UE Megaboom: Mye lyd i en liten boks

Logitech UE Megaboom.
Torstein Norum Bugge, Tek.no

Pris ved lansering: 2990 kroner
Pris nå: 1495 kroner

Prisutvikling for UE Megaboom, hentet fra Prisguide.no.

UEs Boom-serie har funnet mang et hjem i Norge, med en kombinasjon av solid byggekvalitet, brukbar lyd, kul design og god batterilevetid.

Nå er storebror Megaboom på tilbud til halvparten av hva den kostet ved lansering, og til den prisen er det et godt kjøp. De tåler nærmest hva som helst av pine du kan utsette dem for, er fullstendig vanntette og spiller svært høyt.

Det sirkelrunde designet gjør at lyden sendes i 360 grader rundt høyttaleren, og selv om lydkvaliteten ikke er den aller beste på markedet, kan en slik gi bra med liv til parkfesten eller til en liten leilighet.

Les testen av UE Megaboom »
Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

Crucial MX300 750GB – Mye lagring for lav pris

Pris ved lansering: 2230 kroner
Pris nå: 1299 kroner

Prisutvikling for Crucial MX300 750GB, hentet fra Prisguide.no.

I vår samletest av rimelige SSD-er havnet nettopp Crucial MX300 på pallplassering med karakteren 8/10 og stempelet «Godt kjøp». Her får du nemlig mye lagringsplass for pengene, og det var ingenting å utsette på ytelsen. Vi testet imidlertid en variant med litt mindre kapasitet, men det burde ikke ha noe å si.

Prisen har sunket jevnt de siste månedene, men i dag har prisen stupt til 1299 kroner. Det er en særdeles god pris for 750 GB SSD-lagring!

Les vår samletest av rimelige SSD-er »
Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

Tidligere dager (trykk for å se)

Dette var de beste tilbudene
Torsdag 24. november

Huawei P9: Knalltelefon til en billig penge

Huawei P9.

Pris ved lansering: 5500 kroner
Pris nå: 2 990 kroner

Huawei P9 var på tilbud på tirsdag, så gikk prisen opp igjen på onsdag, og i dag er den nede i 2990 kroner igjen hos Elkjøp.

Prisutvikling for Huawei P9, hentet fra Prisguide.no.

Selv om du finner den nedover på listen vår her tar vi den likevel med igjen, fordi dette er faktisk en virkelig god mobil, og får du den til 2990 kroner så er det et kupp. Dette skrev vi i testen vår tidligere i år:

«Innmaten matcher de beste på markedet, men P9 har en prislapp ingen andre kan slå», skrev vi da vi testet Huawei P9 tidligere i år. Da kostet telefonen 5500 kroner.

P9 er nemlig bygget i aluminium og byr på svært god ytelse, to gode kameraer og meget avanserte innstillinger for strømsparing, noe som gjør at den kan vare rimelig lenge på en lading.

Les testen av Huawei P9 »
Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

Nighthawk X6 R8000: Et beist av en ruter

Pris ved lansering: 2890 kroner
Pris nå: 1695 kroner

Prishistorikk for Nighthawk X6 R8000, hentet fra Prisguide.no.

Denne ruteren har det aller meste du bør trenge. Den er lynrask, den har drøssevis av avanserte innstillinger du kan stille på, men er likevel veldig lett å sette opp. Da vi testet Nighthawk X6 R8000 for omtrent ett år siden ga vi den 9/10, og klagde nesten bare på én ting: Prisen.

I den siste tiden har prisen ligget på rundt 2500 kroner, men er du heldig kan du plukke opp denne i dag for bare 1695 kroner. Ikke verst for en av de beste ruterne på markedet!

Les testen av Nighthawk X6 R8000 »
Finn best pris hos Prisguide.no » (Kommersiell partner)

LG OLED55B6V: Den billigste OLED-TV-en du får

Pris ved lansering: 44 995 kroner
Pris nå: 14 995 kroner

Denne OLED-TV-en dukket opp på tilbud tidligere i uken også, men da til en pris til 17 990 kroner. Nå selger Expert TV-en for ytterligere 3000 kroner mindre, som gjør dette til et ganske unikt tilbud.

Prisutvikling for LG OLED55B6V, hentet fra Prisguide.no.

Det er tross alt ikke flust av OLED-TV-er på markedet, og vanligvis er de svindyre. Bare se på lanseringsprisen til denne TV-en ...

Vi har ikke testet denne TV-en selv, men får den inn til testbenken neste uke. Vår erfaring med LGs OLED-TV-er har imidlertid vært veldig god tidligere, som da vi testet toppmodellen LG OLED65E6 og ga den 9/10. Derfor våger vi å si at også denne OLED-TV-en fra LG trolig vil gi deg veldig gode resultater.

Les testen OLED-toppmodellen fra LG »
Finn beste pris på LG OLED55B6V på Prisguide.no » (kommersiell partner)

Jaybird X2 : Trådløse øreplugger

Pris ved lansering: 1351 kroner
Pris nå: 799 kroner

Jaybird er godt kjent for å lage gode øreplugger og et av deres aller mest populære produkt er X2-modellen deres fra i fjor. Da vi gjennomførte vår store samletest av trådløse øreplugger tidligere i år hadde vi med én av Jaybirds nyere modeller, Jaybird Freedom, og likte lyden ganske godt. Det vi likte spesielt godt var hvor enkelt det var å bytte puter og vinger på pluggene, som er essensielt for at de skal kunne sitte godt i ørene.

Prishistorikk for Jaybird X2, hentet fra Prisguide.no.

Vanligvis selges Jaybird X2 for rundt 1300-1400 kroner, men i dag har de blitt satt ned til bare 799 kroner. Er du ute etter trådløs lyd er nok ikke det en dum pris.

Du burde imidlertid også sjekke ut JBL Reflect Mini som fikk vårt anbefaltstempel i samletesten. Disse er også på tilbud i dag, til omtrent tilsvarende pris som Jaybird X2.

Les hele samletesten vår av trådløse øreplugger »
Finn best pris på Jaybird X2 på Prisguide.no » (kommersiell partner)

iRobot Roomba 960 - nesten en toppmodell

Pris ved lansering: 8995 kroner
Pris nå: 6995 kroner

Bilde: Geoffrey Stein
Prishistorikk for iRobot Roomba 960, hentet fra Prisguide.no.

Vi i Tek.no-redaksjonen har blitt ganske glade i robotstøvsugere, og vi har testet en rekke av dem allerede. Tidligere i år samletestet vi toppmodellene til en rekke støvsugerprodusenter, hvor iRobots toppmodell, Roomba 980, kom seirende ut. Problemet er bare at den koster over 10 000 kroner, så vi anbefalte egentlig leserne våre for å gå for den nesten like gode roboten fra Neato, som kostet flere tusen mindre.

Men, iRobot har en modell som er nesten like rå som toppmodellen, men til en langt hyggeligere pris. Roboten heter Roomba 960, og i dag har prisen på denne falt enda lavere enn vanlig.

Forskjellene mellom 960 og 980 er ikke så mange, men likevel greit å være klar over: 960 har en litt kjipere motor, den samme som de brukte i den foregående 800-generasjonen, som gjør at sugekraften ikke er like god. Den har litt kortere batteritid, som kanskje kan være irriterende hvis du har et veldig stort hus, og den er ikke like god på tepper som toppmodellen. Sistnevnte var et av punktene som gjorde at nettopp 980 vant vår samletest tidligere i år.

Les hele samletesten vår av robotstøvsugere »
Finn best pris iRobot Roomba 960 på Prisguide.no »

Dette var de beste tilbudene
onsdag 23. november

Samsung UE55KU6075: Folkemodell som gir mye for penga

Samsung UE55KU6075.
Samsung
Prishistorikk for Samsung UE55KU6075, hentet fra Prisguide.no.

Typisk pris: 10.995 kroner
Pris nå: 4995 kroner

Ikke alle har behov eller lyst på en TV til flere titalls tusen kroner, og i de tilfellene finnes det da også rimeligere modeller som gjør en god jobb.

Her vil ikke Samsung UE55KU6075 være noe dårlig valg, med 55 flate tommer og 4K-oppløsning. TV-en har en slank design og kjører Samsungs eget operativsystem Tizen.

Prisen på denne TV-en har en tendens til å fly opp og ned som en jo-jo, men dagens tilbud på fem tusen kroner er uansett rekordlavt.

Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

iRobot Roomba 980: Robotstøvsugeren som stikker fra alle de andre

iRobot
Prishistorikk for iRobot Roomba 980, hentet fra Prisguide.no.

Pris ved lansering: 11.500 kroner
Pris nå: 8199 kroner

Roomba 980 er en WiFi-tilkoblet støvsugerrobot som kombinerer adaptiv navigasjon med visuell overvåking. Med det menes at roboten bruker både optiske og akustiske sensorer for å lage et kart over området den skal rengjøre, og konsentrerer seg om de områdene som har mest behov for rengjøring.

Roboten er helt rund, men en roterende børste foran på høyre side sørger for at den også får med seg støv langs lister og i hjørner.

Roomba 980 imponerte stort i vår samletest tidligere i år, og var den roboten som totalt sett gjorde den beste jobben med å rengjøre under alle forhold.

Les testen av iRobot Roomba 980 »
Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

Samsung UE65KS9005: Rålekker TV med god bildekvalitet

Samsung UE65KS9005.
Samsung
Prishistorikk for Samsung UE65KS9005, hentet fra Prisguide.no.

Pris ved lansering: 34.995 kroner
Pris nå: 19.995 kroner

Vi skrev om 78-tommeren i går, så det blir en del gjentagelser i dag når 65-tommeren er på salg: Her er en TV som er et hakk ned fra Samsungs toppmodell, men 9005-serien er uansett rålekker både på baksiden og fremsiden.

På innsiden er det lite som skiller denne fra 8-serien til Samsung, annet enn at TV-en er kurvet. Her får du god brukervennlighet, og i tillegg er skjermen godt egnet for deg som liker å spille på TV-en.

TV-en er dessuten klargjort for HDR, og er et såkalt Premium-produkt som oppfyller alle krav til å se det nye formatet når det kommer til lysstyrke og farger.

Nå begynner det også å komme en del å se på via blant annet det nye Blu-ray-formatet og Netflix, slik at du for utnyttet denne TV-en til det maksimale.

Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

Philips Fidelio X2: Åpen godlyd

Philips Fidelio X2.
Philips

Typisk pris: 1990 kroner
Pris nå: 995 kroner

Prishistorikk for Philips Fidelio X2, hentet fra Prisguide.no.

Fra et rent medmennekelig perspektiv er det én god grunn til å holde seg unna Philips Fidelio X2: De har en åpen design. Så dersom du sitter sammen med mange andre og skrur opp lyden – noe som jo er lett å gjøre når det låter bra – vil du bli et forstyrrende element i landskapet.

Likevel, det er en del av oss som gjerne bruker hodetelefoner når vi er alene også, og i de tilfellene kan Fidelio X2 være å foretrekke hos mange.

Vi har ikke testet disse selv ettersom de altså er av den helt åpne sorten, men de fleste som har greie på slikt er ganske enige om at disse byr på svært god lyd.

Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

Asus ZenBook UX305: Lekker og flatvalset

Nesten denne: Asus Zenbook UX305FA-FB003H.
Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no
Prishistorikk for Asus ZenBook UX305FA-FC171T, hentet fra Prisguide.no.

Pris ved lansering: 8990 kroner
Pris nå: 5777 kroner

Denne datamaskinen ligner veldig på den snart to år gamleAsus ZenBook UX305FA-FB003H. ZenBook UX305FA-FC171T har riktignok en lavere oppløst skjerm, men vi mener fremdeles at dette er en god PC – i hvert fall til denne tilbudsprisen.

Asus ZenBook UX305 er en tynn og solid bygget bærbar PC i alumininum, og minner således på mange måter om Apple MacBook Air. Den er vifteløs, har god batteridriftstid og mer enn kapabel nok til oppgaver som nettsurfing, film og tekstbehandling.

Les testen av Asus ZenBook UX305FA-FB003H »
Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

Microsoft Lumia 950 XL: En full PC i lomma

Microsoft Lumia 950 XL.
Prishistorikk for Microsoft Lumia 950 XL Dual Sim, hentet fra Prisguide.no.

Pris ved lansering: Sirka 6800 kroner
Pris nå: 2725 kroner

Dette er den snart ett år gamle toppmodellen til Microsoft, og er en av de få mobiltelefonene som kjører Windows 10 og støtter Continuum, som gir deg en fullskjermsversjon av Windows når du plugger telefonen i en dokking – slik at du faktisk kan bruke den som en vanlig PC.

«Microsoft Lumia 950 XL» er blant de aller beste smartmobilene på markedet» skrev vi i fjor, og ga den 9/10 i karakter. At det har gått ett år siden da gjør den ikke noe dårligere, selv om det også har kommet noen enda bedre modeller i butikkene.

Les testen av Microsoft Lumia 950 XL »
Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

Sphero BB-8: Rullerobot med personlighet

Sphero BB-8.
Prisutvikling for Sphero BB-8, hentet fra Prisguide.no.

Pris ved lansering: 1490 kroner
Pris nå: 899 kroner

«Dyrt, men morsomt leketøy», skrev vi da den snodige roboten Sphero BB-8 ble testet i fjor høst. Nå er den ikke så dyr lenger, så da betyr det muligens at det kun er det morsomme ved den som gjenstår.

For de uinnvidde: BB-8 er den artige og velartikulerte nye roboten fra filmen Star Wars: The Force Awakens, som altså kom i fjor.

Den fjernstyrte roboten er mindre enn i filmen – selve kula er på størrelse med en tennisball. Hodet sitter fast oppå med magneter. Du styrer den så rundt via en app som finnes både for iOS og Android. Den er kanskje ikke spesielt nyttig, men vet å vekke begeistring hos både store og små.

Les testen av Sphero BB-8 »
Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

Dette var de beste tilbudene
tirsdag 22. november

Huawei P9: Knalltelefon til en billig penge

Huawei P9.

Pris ved lansering: 5500 kroner
Pris nå: 2.990 kroner

«Innmaten matcher de beste på markedet, men P9 har en prislapp ingen andre kan slå», skrev vi da vi testet Huawei P9 tidligere i år. Da kostet telefonen 5500 kroner.

Prisutvikling for Huawei P9, hentet fra Prisguide.no.

Nå for tiden er vanlig pris rundt 4500 kroner, men i dag kan du snappe opp en P9 for 2990 kroner. Det er mye telefon for pengene.

P9 er nemlig bygget i aluminium og byr på svært god ytelse, to gode kameraer og meget avanserte innstillinger for strømsparing, noe som gjør at den kan vare rimelig lenge på en lading.

Les testen av Huawei P9 »
Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

Samsung Galaxy S7 Edge: Det aller beste mobilkameraet

Samsung Galaxy S7 Edge.

Pris ved lansering: 8.300 kroner
Pris i dag: 5.890 kroner

Vår tester fikk hakeslepp av Samsungs flaggskip tidligere i år, og mente det satte standarden for Android-mobiler fremover. Den gang kostet Edge rundt 8.300 kroner, men i dag kan du snappe den opp for 5.890 kroner.

Prisutvikling for Samsung Galaxy S7 Edge 32 GB, hentet fra Prisguide.no.

S7-serien til Samsung har fortsatt muligens det aller beste mobilkameraet der ute, og Samsung har forbedret stort sett alt det som ikke var helt topp med generasjonene før S7.

Det er en svært påkostet telefon, som i motsetning til for eksempel iPhone også har et eget spor for minnekort, noe som gjør det mye enklere å oppgradere lagringskapasiteten.

Skjermen er ellers svært god, telefonen har god batterikapasitet og lader i tillegg raskt. Den buede skjermen gjør også at designet skiller seg ut fra mengden.

Om du vil spare noen hundrelapper kan du også få ikke-Edge-versjonen av S7 til 5190 kroner i dag.

Les testen av Samsung Galaxy S7 Edge »
Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

Samsung UE78KS9505: En av de beste TV-ene på markedet

Samsung UE78KS9505 får du til halv pris i dag.

Pris ved lansering: 99.995 kroner
Pris nå: 49.990 kroner

Prisutvikling for Samsung UE78KS9505, hentet fra Prisguide.no.

Dette er den beste TV-en som Samsung har lansert i 2016, og er blant de aller beste TV-ene på markedet. Den kniver helt i toppen med blant annet Sonys XD9305 og Panasonic DX900 om LCD-tronen, og har en fordel i at den tradisjonelt har vært billigere enn de to alternativene.

Her får du en fullblods LCD-TV som blant annet kan by på et direktebelyst panel, som gjør at du får en helt annen presisjon i bildet enn hva du får med kant-belyste TV-er. Det gjør også at denne TV-en har blant de aller beste sortnivåene vi har sett fra en LCD-TV noen gang.

Med andre ord har du en TV som nesten klarer å matche OLED-skjermene på sortnivå, men som i den andre enden kan by på langt høyere lysstyrke. Dette er også en skjerm som egner seg like godt til å spille på, som den er en naturlig del av filmopplevelsen din. I tillegg får du Samsungs Tizen-plattform, som etter vår mening er den mest allsidige og brukervennlige løsningen på markedet.

Med dagens pris får du faktisk Samsungs absolutte toppmodell til samme pris som 8-serien vanligvis koster.

Les testen av Samsungs 9505-serie »
Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

Samsung UE78KS9005: Rålekker TV med god bildekvalitet

Lillebror UE78KS9005 er også å få til nesten halv pris i dag.

Pris ved lansering: 89.995 kroner
Pris nå: 34.995 kroner

Prisutvikling for UE78KS9005, hentet fra Prisguide.no.

Har du litt mindre å rutte med, kan du vurdere å gå ned et hakk blant Samsungs 2016-modeller. 9005-serien er rålekker både på baksiden og fremsiden, hvor materialer som aluminium er en gjenganger.

På innsiden så er det lite som skiller denne fra 8-serien til Samsung, annet enn at TV-en er kurvet. Her får du god brukervennlighet, og i tillegg så er skjermen godt egnet for deg som liker å spille på TV-en.

TV-en er dessuten klargjort for HDR, og er et såkalt Premium-produkt som oppfyller alle krav til å se det nye formatet når det kommer til lysstyrke og farger.

Nå begynner det også å komme en del å se på via blant annet det nye Blu-ray-formatet og Netflix, slik at du for utnyttet denne TV-en til det maksimale.

NB: Vi ser ut fra prishistorikken at denne TV-en faktisk har vært nede i under 30.000 kroner ved en anledning, så om du har massevis av is i magen er det mulig du kan få den enda billigere.

Finn beste pris hos Prisguide.no »(kommersiell partner)

UE Megaboom: Mye lyd i en liten boks

Logitech UE Megaboom.
Torstein Norum Bugge, Tek.no

Pris ved lansering: 2990 kroner
Pris nå: 1495 kroner

Prisutvikling for UE Megaboom, hentet fra Prisguide.no.

UEs Boom-serie har funnet mang et hjem i Norge, med en kombinasjon av solid byggekvalitet, brukbar lyd, kul design og god batterilevetid.

Nå er storebror Megaboom på tilbud til halvparten av hva den kostet ved lansering, og til den prisen er det et godt kjøp. De tåler nærmest hva som helst av pine du kan utsette dem for, er fullstendig vanntette og spiller svært høyt.

Det sirkelrunde designet gjør at lyden sendes i 360 grader rundt høyttaleren, og selv om lydkvaliteten ikke er den aller beste på markedet, kan en slik gi bra med liv til parkfesten eller til en liten leilighet.

Les testen av UE Megaboom »
Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

Ellers må nevnes at Jabra-hodetelefonene fra gårsdagens tilbud virker å være på tilbud hele uken.

Dette var de beste tilbudene
mandag 21. november

Samsung UE55KS7005: Årets beste TV-kjøp

Pris ved lansering: 19 995 kroner
Pris nå: 9 995 kroner

I år har Samsung virkelig bergtatt TV-eksperter med 7-serien sin. Selv om dette er den billige toppserien deres, leverer den omtrent den samme opplevelsen som du får fra deres aller dyreste modeller.

Prisutvikling for Samsung UE55KS7005, hentet fra Prisguide.no.

55-tommeren i 7-serien kostet ved lansering nesten 20 000 kroner, men falt fort ned i pris til rundt 12- 13 000 kroner. I dag har den imidlertid falt ned under 10 000 kroner, som gjør dette til en veldig god mulighet til å slå til på muligens årets TV-kupp.

Her får du 4K-oppløsing, HDR, godt sortnivå og trolig markedets beste programvare.

Det eneste som kanskje kan være mer interessant er vårt neste forslag, nemlig 65-tommersversjonen av samme TV.

Les testen av Samsung UE55KS7005 »
Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

Samsung UE65KS7005: Årets kjøp i 65-tommerversjon

Pris ved lansering: 24 990 kroner
Pris nå: 14 995 kroner

Dette er akkurat samme TV som den over, men i 65-tommer-variant. Prisen har stupt med 10 000 kroner siden i sommer og vi tror neppe den vil falle noe særlig mer i år.

Prisutvikling for Samsung UE65KS7005, hentet fra Prisguide.no.

I år har Samsung virkelig bergtatt TV-eksperter med 7-serien sin. Selv om dette er den billige toppserien deres, leverer den omtrent den samme opplevelsen som du får fra deres aller dyreste modeller.

Her får du 4K-oppløsing, HDR, godt sortnivå og trolig markedets beste programvare.

Les testen av Samsung UE55KS7005 »
Finn beste pris hos Prisguide.no » (kommersiell partner)

Sony Playstation 4 Slim: Halvparten av hva Pro-versjonen koster

Pris ved lansering: 2 999 kroner
Pris nå: 2 222 kroner

PlayStation 4 har vært på markedet lenge, og tidligere i år kom en ny og tynn variant av spillkonsollen på markedet. Prisen lå da på 3 000 kroner, og bød på en smalere og lettere versjon av Sonys spillmaskin.

Prisutvikling for PlayStation 4 Slim, hentet fra Prisguide.no.

I dag falt prisen i noen nettbutikker ned til 2 222 kroner for 500 GB-versjonen av Sony PlayStation 4 Slim.

Aldri før har konsollen kostet så lite. Er du imidlertid ute etter bedre ytelse bør du heller gå for PlayStation 4 Pro, men den koster nesten dobbelt så mye.

Les Gamer.nos inntrykk av PlayStation 4 Pro »
Finn beste pris på PlayStation 4 Slim på Prisguide.no » (kommersiell partner)

LG OLED55B6V: Den billigste OLED-TV-en du får

Pris ved lansering: 44 995 kroner
Pris nå: 17 990 kroner

Det er ikke mange OLED-TV-er å velge imellom på markedet, og hvis du først finner en er de som regel svindyre. LGs B-serie forsøker å presse prisene ned, men selv denne serien koster mer enn de fleste er villige til å betale for en TV. I hvert fall frem til i dag.

Prisutvikling for LG OLED55B6V, hentet fra Prisguide.no.

I dag har prisen sunket ned til 17 990 kroner, som vi vil påstå er en veldig god pris for en tilsynelatende veldig god TV. Vi har imidlertid ikke testet denne TV-en selv, men får den inn til testbenken neste uke. Vår erfaring med LGs OLED-TV-er har imidlertid vært veldig god tidligere, som da vi testet toppmodellen LG OLED65E6 og ga den 9/10. Derfor våger vi å si at også denne OLED-TV-en fra LG trolig vil gi deg veldig gode resultater.

Les testen OLED-toppmodellen fra LG »
Finn beste pris på LG OLED55B6V på Prisguide.no » (kommersiell partner)

Jabra Move - Årets billigste og beste

Pris ved lansering: 737 kroner
Pris nå: 399 kroner

Disse hodetelefonene har vi skrevet om flere ganger allerede – både i sin egen test og i vår store samletest av billige hodetelefoner. Det er rett og slett fordi vi synes dette er det aller beste hodetelefonkjøpet du kan gjøre. De er lette, de ser pene ut, de gir deg overraskende god, trådløs lyd, og de koster bare en håndfull hundrelapper.

Prisutvikling for Jabra Move, hentet fra Prisguide.no.

Da vi først testet dem koster hodesettet 399 kroner. Det var imidlertid bare et kortvarig tilbud, før prisen steg igjen til 599 kroner. Nå har prisen nok en gang falt til 399 kroner, så vi syntes den fortjente å være med på denne listen også. Men for all del, dette er ikke det største prisstupet vi har sett, men det er likevel et forbasket godt hodesett til en god pris.

Les testen av Jabra Move, eller samletesten av billige, trådløse hodetelefoner
Finn best pris på Jabra Move på Prisguide.no » (kommersiell partner)

Få også med deg vår gigantoversikt:

Disse butikkene har Black Friday-tilbud i dag »

Har du kommet over tilbud du mener er vanvittig bra? Del dem med oss i kommentartråden nedenfor!

annonse