20 julegaver vi selv ønsker oss

Her er redaksjonens heteste julegavetips.

Julegavetips

Julen nærmer seg med stormskritt, og har du ikke allerede bestilt julegavene dine på nettet bør du gjøre det så fort som mulig. I hvert fall hvis du vil være sikker på at gavene skal rekke frem i tide.

Posten anbefaler på sine nettsider at pakker som sendes innenlands, sendes innen 16. desember. Mange nettbutikker har imidlertid senere frister, sjekk dette før du bestiller. Ingenting er vel mer irriterende enn å få julegavene i januar...

Men hva i alle dager skal du kjøpe? Redaksjonen i Tek.no har satt seg ned og plukket ut femten produkter vi gjerne selv skulle ønske vi fikk til jul.

Vi har forsøkt å finne gaver i ulike prisklasser – men er klar over at noen av gavene kanskje er i dyreste laget for de flestes julegavebudsjetter. Men det er jo lov å kjøpe julegave til seg selv også?

Her er våre gavetips.

1. Asus Rog Swift PG279Q

Foto: Ole Henrik Johansen / Tek.no

Asus' Rog Swift-serie er laget for kravstore spillere, og den nyeste modellen i familien, 27-tommeren PG279Q, er kanskje den aller beste spill-skjermen du kan kjøpe i øyeblikket – om du er villig til å betale prisen den koster.

Skjermen har super bildekvalitet, men er også en skikkelig god spillskjerm som leverer bilder med rask presisjon og silkemyke bevegelser.

Passer for: Gameren
Pris: Ca 8 000 kroner

Les testen av Asus Rog Swift PG279Q »
Finn laveste pris på Asus Rog Swift PG279Q på Prisguide.no » (kommersiell partner)

2. Apple Watch

Foto: Espen Irwing Swang, Tek.no

Foreningen Elektronikkbransjen kåret i år smartklokker og treningsarmbånd til årets julegave, og den smartklokken som har fått mest oppmerksomhet i det siste er Apple Watch.

Apples smartklokke er kanskje ingen revolusjon. Men den er utvilsomt veldig lekker – og selv om prisen er litt i høyeste laget er den absolutt et veldig nyttig tilbehør for alle de som har iPhone. Den fungerer som en ekstra skjerm som sparer deg for å måtte hente frem telefonen for den minste ting, og den kan også holde øye med aktivitetsnivået ditt. I tillegg finnes det en masse mer eller mindre nyttige apper til klokken.

Passer for: Alle som har iPhone
Pris: Fra 3790 kroner

Les testen av Apple Watch »
Finn laveste pris på Apple Watch på Prisguide.no » (kommersiell partner)

3. Apple Magic Trackpad 2

Foto: Niklas Plikk, Tek.no

Apple Magic Trackpad 2 er utvilsomt den beste pekeplaten vi har testet, og en solid oppgradering fra den forrige modellen.

Har ikke gavemottakeren en MacBook med Force Touch-pekeplate fra før, får han eller hun faktisk utnyttet en del funksjoner i OS X som man ellers ikke ville fått brukt.

Passer for: Alle med Mac
Pris: Rundt 1400 kroner

Les testen av Apple Magic Trackpad 2 »
Finn laveste pris på Apple Magic Trackpad 2 på Prisguide.no » (kommersiell partner)

4. Samsung Galaxy S6 Edge

Foto: Espen Irwing Swang, Tek.no

«Et smykke av en supermobil», skrev vi da vi testet Galaxy S6 Edge på vårparten. Nå har det som er en av de råeste mobilene vi har testet hittil i år, sunket i pris.

Telefonen har en fantastisk skjerm som buer ut mot kantene, og som kan vise deg informasjon på sidene.

Til tross for at telefonen fortsatt koster en del, er dette nå et veldig godt kjøp.

Passer for: Alle
Pris: Fra rundt 6 000 kroner

Les testen av Samsung Galaxy S6 Edge »
Finn laveste pris på Samsung Galaxy S6 Edge på Prisguide.no » (kommersiell partner)

5. Apple TV

Foto: Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Apple har brukt lang tid på å oppdatere en etter hvert gammel Apple TV. Nye Apple TV er en massiv oppdatering sammenliknet med de eldre modellene.

Apple TV gjør fortsatt en kjempejobb som mediespiller, men har også fått en masse nye funksjoner – som at du kan bruke den som spillkonsoll.

Garantert suksess på julaften!

Passer for: Alle med Apple-dingser i huset
Pris: Ca. 1700 kroner

Les testen av Apple TV »
Finn laveste pris på Apple TV på Prisguide.no » (kommersiell partner)