Til hovedinnhold

Dette kabinettet står opp ned

Antec viste også fram sin spesialutgave av P280.

Hardware/Taipei: De fleste av våre lesere har nok et eller annet forhold til Antec. Det amerikanske selskapet har vært med en stund, og gjort seg ganske store innen kabinetter og stømforsyninger.

Blant nyhetene de viser frem på årets Computex-messe i Taiwan finner vi prototypen Antec Reverse. Det er et par ting som er ganske spesielt med dette kabinettet. Det ene viser til navnet, nemlig at kabinettet er utstyrt med føtter på to kanter. Da kan du enkelt snu kabinettet opp ned dersom du av en eller annen grunn synes det tar seg bedre ut slik.

Det andre er at kabinettet har plass til to strømforsyninger.

Hva er så poenget med to strømforsyninger, tenker du kanskje. Vel, Antec har svaret på det også. På sine nyeste strømforsyninger har de nemlig lagt inn en funksjon de kaller OC Link. Denne lar deg koble to slike strømforsyninger sammen, og er myntet på ekstreme systemer og overklokkere som ønsker så stabil strømforsyning som mulig.

Flaggskip i full utvikling

Av andre kabinettnyheter fikk vi se at Antec P280 stadig er i forandring. P280 er som du kanskje vet etterfølgeren til klassiske P180 fra 2005.

Foruten den vanlige P280 lakkert i forskjellige farger, er det nå også mulig å få modellen med vindu i døra dersom du vil vise fram noe.

Men det stopper ikke der. P280 S – for "Special" – er en annen godsak for deg som liker P280-stilen, men ikke synes standardmodellen gir deg nok muligheter til kjøling. På S-modellen, som for øvrig også kommer med vindu i døra, har du eksempelvis to takvifter som enkelt kan byttes ut med en radiator.

For deg som et ute etter et fysisk mindre kabinett, ønsker Antec å friste med Mini P280, lagd for microATX hovedkort.

Her var heller ikke alt spikret. Vi fikk vite at det fort kunne bli en del forandringer i innvendig utforming og funksjonalitet.

Vi er på Facebook!

Antecs nye kabinetter skal etter planen være i butikken i løpet av årets tredje kvartal.

annonse