Til hovedinnhold

Dette minikabinettet skal være ideelt for LAN-folket

Lian Li slipper enda mer kompakt «koffertmodell».

Ikke lenge etter at vi skrev om Lian Lis kurvede kabinett kommer selskapet nå med enda en mini-ITX-modell. Det nye kabinettet heter PC-TU100 og blir en mer kompakt utgave av «koffert»-modellen PC-TU200.

Dette innebærer altså at kabinettet har et håndtak på toppen og at dimensjonene i tillegg har krympet ned til beskjedne 15,8 cm x 27,5 cm x 24,2 cm. Vekten er videre redusert til bare 1,77 kilogram, fra 3,15 kilogram på den forrige modellen.

Ideell for LAN

Lian Li håper disse egenskapene vil gjøre kabinettet til et attraktivt alternativ for hyppige LAN-deltakere og andre som har behov for å drasse PC-en sin rundt uten for mye besvær.

Selvsagt kan man ikke dytte inn de heftigste skjermkortene i den lille boksen. PC-TU100 har to ekspansjonsspor med plass til kort på opptil 19 cm, noe Lian Li sier er nok plass til noen av de seneste mini-skjermkortene. De nevner ingen modeller, men Asus' GTX 670 DirectCU Mini har for eksempel en lengde på 17 cm og burde få plass.

Lian Li kan ellers opplyse om at sidepanelene enkelt lar seg fjerne og feste ved hjelp av en liten knapp på siden, uten behov for verktøy.

PC-TU100 blir tilgjengelig i Norden i slutten av juni til en veiledende pris på 89,99 euro, eller rundt 760 kroner. Mer informasjon finner du hos Lian Li. Se flere bilder av kabinettet under.

Øvrige spesifikasjoner:

  • Materialer: Aluminium
  • Farger: Sort eller sølv
  • Utvidelsesplasser: 2 x 2,5 tommer
  • Vifteplasser: 1 x 120 mm (front)
  • Eksterne tilkoblinger: 2x USB 3.0/audio
  • Strømforsyning: SFX opptil 170 mm

Om du har behov for mer plass slapp NZXT nylig et stort kabinett: H630 er et støydempa «ultra tower» i sort og hvitt »

(Kilde: Pressemelding)

annonse