Tek.no

Nyhet

Straks duket for ny Popcorn

27 Aug 2009 10:20

Mediaspilleren Popocorn Hour A-110 har rukket å få mange tilhengere etter at den ble lansert. Innmaten i boksen har også blitt brukt i bokser fra andre produsenter – for eksempel Syvio 200.

Nå kommer Popcorn Hour snart med en oppgradert oppfølger ved navn C-200. Denne er basert på en bedre prosessor – Sigmas SMP8643 på 667 MHz, har 512MB DDR2-minne og 256 MB NAND-flash, HDMI 1.3-utgang og doble SATA-porter.

Tilkoblingsmulighetene på baksiden
(Klikk for større bilde)

Boksen kommer med en ekstern drevbrønn for montering av en harddisk eller Blu-ray-spiller. Dersom du velger å bruke en Blu-ray-spiller, må du også montere en intern harddisk eller eventuelt en 1 GB minnepinne.

På formatfronten støttes så godt som alt – merkelig nok bortsett fra DivX. Nettverksstøtten er også god, både trådløst nett og Gigabit Ethernet er på plass. Se en større liste over formatstøtten hos Mediasmartserver.net.

Pris og tilgjengelighet

Med i pakken følger HDMI-kabel og RF-basert fjernkontroll. Prisene starter på rett over 3000 kroner inkl. mva. og spilleren ventes å bli tilgjengelig i løpet av de nærmeste ukene.

Legg inn en lagervarsling hvis du ønsker å få beskjed når spilleren er på lager.

Se også denne forhåndstitten av C-200 hos italienske HomteTheater (oversatt med Google).

(Kilder: Engadget, Mediasmartserver)

Les også
Popcorn Hour klar med ny boks
Les også
Syvio 200
Les også
Mediaspiller med Blu-ray
Les også
Satser mer på mediaspillere
annonse

Les også