Til hovedinnhold

Se mobil-høydepunktene fra CES

Fete mobiler, heftige nettbrett, merkelig tilbehør og søte "boothbabes". Det er på tide å oppsummere forrige ukes elektronikkmesse.

Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

Forrige uke gikk forbrukerelektronikkmessen CES av stabelen i Las Vegas. Årets messe var etter vår mening en av de mest spennende noensinne for alle som er opptatt av mobiltelefoner, nettbrett og andre elektroniske duppeditter.

Det virker som om messen blir stadig viktigere for produsenter av mobiltelefoner og nettbrett, som velger å legge flere og flere av sine viktigste lanseringer til CES.

Her er høydepunktene fra messen. Alle sakene fra CES finner du på denne siden.

Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

SNIKTITT: Verdens største mobiltelefon

Hele 6,1 tommer måler skjermen på den nylanserte mobiltelefonen Huawei Ascend Mate. Selskapet hevder selv dette er verdens største mobiltelefon. Vi har klådd på den.

Les sniktitten av Huawei Ascend Mate

Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

SNIKTITT: ZTE skrur wow-faktoren til himmels

ZTEs nye toppmodell Grand S er en av de råeste mobiltelefonene vi har sett til nå, med syltynn design, topp byggekvalitet og en fantastisk 5-tommers Full HD-skjerm. Det er bare å tilstå med en gang – må-ha-følelsen ble vekket umiddelbart da vi fikk se Grand S i levende live.

Les sniktitten på ZTE Grand S

Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

SNIKTITT: Her er Huaweis første Windows-mobil

Huawei Ascend W1 er den første telefonen fra Huawei som benytter Microsofts Windows Phone 8-operativsystem. Telefonen kommer til Norge i første kvartal, og kommer antagelig til å ligge midt på treet prismessig. Vi fikk prøve telefonen på messen.

Les sniktitten på Huawei Ascend W1

Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

SNIKTITT: Er dette verdens råeste nettbrett?

Både Nvidia, Samsung og Qualcomm lanserte nye og kraftige systembrikker på CES. Vi besøkte Qualcomms stand for å ta en nærmere kikk på et referansedesign til et nettbrett som kunne kjøre 4K-video og spillgrafikk med konsollkvalitet.

Les sniktitten på Qualcomms nettbrett

Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

SNIKTITT: Denne Sony-mobilen er det heftigste vi har sett

Xperia-mobilene har lenge ligget litt bak markedslederne på rene spesifikasjoner. Med Xperia Z viser Sony at den tiden definitivt er forbi. Dette er nemlig en kruttpakke av de sjeldne.

Les sniktitten på Xperia Z

Se bildene fra messen

Vi rekker dessverre aldri å skrive om alle de morsomme, spennende og rare tingene vi finner på en stor messe som CES. Men vi sørget for å ta en masse bilder mens vi var der.

Klikk på bildegalleriet nedenfor for å se bildene!

annonse