Tek.no

Nyhet

Nå skal frivillige Tesla-eiere hjelpe forhandlerne få unna nye biler

Tesla må stå på for å nå kvartalsmålene.

harvest films
24 Sept 2018 09:12

Det er ikke noe nytt at begeistrede bileiere liker å fortelle om og vise andre hvor fornøyd de er med kjøretøyene sine – og kanskje har mange Tesla-kjøpere spesielt vært kjent som gode og entusiastiske ambassadører for det amerikanske bilmerket.

Nå kan de også dukke opp hos Tesla-forhandlerne, og det etter en invitasjon fra sjefen sjøl.

sitat"Wow, thanks for offering to help! The coming week is incredibly intense. If any current Tesla owners who’d like to help educate new owners could head to Tesla delivery centers during midday on Sat/Sun & morning/evening on weekdays, that would be super appreciated!— Elon Musk (@elonmusk) 22. september 2018"

På Twitter kunne nemlig Elon Musk melde om at han gjerne ville ta imot frivillig hjelp i butikkene for overlevering av nye Teslaer til sine nye eiere.

Prøver å «redde» kvartalet

Som Musk nevner i sin tweet, vil denne uka bli svært travel for Tesla. Dette er nemlig kvartalets siste uke, og for å nå sine mål – eller gå i pluss rent økonomisk – er Tesla nødt til å få levert fra seg et unormalt høyt antall nye biler.

Det er her de frivillige kommer inn. De kan selvfølgelig ikke ta over papirarbeidet eller salgsjobbene til de Tesla-ansatte, men de kjenner de fleste kriker og kroker på sine egne bilmodeller.

Sånn sett vil de kunne gi kjøperne en god presentasjon og innføring i hvordan bilen fungerer – det er tross alt mye teknologi og mange funksjoner som det tar tid å gå gjennom i en slik doning.

Å si ja takk til frivillig hjelp er ikke det eneste trikset Tesla tar i bruk for å hjelpe til med innspurten på kvartalet. Med en tjeneste de kaller «Tesla Direct», kan folk få den nye bilen sin levert direkte til sitt bosted.

sitat""

Tesla har hatt mye problemer i det siste:
Skal nå ta seg av skadereparasjoner selv >>>

(Kilde: Elektrec)

Les også
Tesla jobber med egen hundemodus
Les også
Nå kommer den nye Tesla-oppdateringen – men den viktigste endringen utsettes
Les også
Video: Her smadres Tesla Model 3
Les også
Teslaer med autopilot får dashcam-funksjon
Les også
Tesla skal ta seg av skadereparasjoner selv
Les også
Tesla øker prisen på Model 3-varianten laget for norske forhold
annonse

Les også