Nyhet

Finn frem med Twig

Den finske mobilprodusenten Benefon er en lilleputt sammenliknet med Nokia, men allikevel har de fått fotfeste blant GPS-entusiastene. Nå lanserer Benefon tre nye modeller basert på Windows Mobile 6.0 og utstyrt med SiRF Star III GPS-brikke.

Ifølge en pressemelding inneholder nylanseringene litt for enhver smak. Twig Talisman er den enklest utstyrte modellen med støtte for Edge, mens både Twig Totem og Twig Monolith har Wi-Fi og andre tilkoblingsmuligheter på lur.

Twig Talisman

Talismanen er den første av GPS-modellene til Benefon som kjører på Windows Mobile 6. Den gir deg tilgang til e-post og kalender via Microsoft Outlook Mobile, og har også Benefons nye Windows-navigasjon og lokasjonsbaserte søk.

Den trykkfølsomme skjermen er 2,6 tommer stor og egner seg dermed svært godt til både å finne frem i grisgrendte strøk og å lese over dokumenter i word eller excel.

Modellen har også et kamera som tar bilder i 2 megapikslers oppløsning og støtte for Bluetooth 1.2.

Twig Totem

Den første storebroren lyder navnet Twig Totem og er utstyrt med både Edge, HSDPA og selvsagt de samme navigasjonsmulighetene som Talisman.

Totem tilbyr en rekke PDA-funksjoner som Microsoft Office Mobile for å lese og endre dokumenter i word og excel.

Telefonen er også utstyrt med et 3 megapikslers kamera og Bluetooth 2.0. Dermed kan telefonen brukes til langt mer enn å holde styr på hvor i verden du befinner deg.

Twig Monolith

Sist ut er Twig Monolith med støtte for Wi-Fi, trykkfølsom skjerm og et numerisk tastatur. Også Monolith har støtte for Benefons nye Windows-navigasjonssystem og lokasjonsteknologi.

I Monolith har Twig plassert inn et 2 megapikslers kamera og Bluetooth 1.2.

De første nye Twig-modellene skal ifølge pressemeldingen være klare i sommer, med nye versjoner senere på året. Det er foreløpig ikke kjent hva prisen på de nye modellene vil bli.

annonse