Tek.no

Nyhet

Vanntette øreplugger til en rimelig pris

2 Des 2010 14:00

H2O Audio har annonsert nye og fargerike øreplugger godt egnet til trening og svømming. Produktene heter Flex All Sport og er det beste H2O Audio har å by på av vanntett og svettesikker teknologi kombinert med lydkvalitet av høyt kaliber, og dette til en rimelig pris.

Ørepluggene er 100 prosent vanntette ned til én meters dyp og er ideelle til å bruke under jogging, svømmetrening og liknende. Man har valget mellom fire livlige farger – svart, blått, lysegrønt og rosa, samt tre ulike størrelser for å sikre at produktet blir mest mulig tilpasset individuelle behov.

"Flex-hodetelefonene er nok et eksempel på innovasjonen til H2O Audio innen vanntette musikkopplevelser tilpasset en aktiv livsstil," forteller administrerende direktør Tom Kampfer. "Vi er glade for å kunne utvikle vår serie med vanntette hodetelefoner til å inkludere øreplugger som tilbyr prestasjon, stil og verdi, hvilket er perfekt for løping, trening på studio og en aktiv og sunn livsstil."

Alle produktene til H2O Audio – inkludert Flex All Sport – er skapt med dyp presisjon og er individuelt testet for å sikre 100 prosent vanntetthet, svettesikkerhet og maksimal komfort.

Prisen på Flex All Sport-øreplugger er på litt over 150 kroner ekskludert frakt fra Amazon, men de sender foreløpig ikke til utlandet. Prisen er på 185,- ikke medregnet frakt fra selskapets egen nettbutikk, som sender til utlandet.

(Kilder: Ecoustics, H2O Audio)

Les også
Ørepropper som tåler en omgang i vaskemaskinen
Les også
Vanndrevet radio i dusjen
Les også
Bekjemp depresjon med øreplugger
Les også
Planex og Pioneer fornyer seg
Les også
Daft Punk-hodetelefoner til salgs
Les også
Sennheiser og Adidas i samarbeid
Les også
Røffe øreplugger til treningsøkten
Les også
Lanserer tsjernobylgrønn hodetelefon
Les også
Godsaker for ørene
annonse