Nyhet

Vanntette øreplugger til en rimelig pris

H2O Audio har annonsert nye og fargerike øreplugger godt egnet til trening og svømming. Produktene heter Flex All Sport og er det beste H2O Audio har å by på av vanntett og svettesikker teknologi kombinert med lydkvalitet av høyt kaliber, og dette til en rimelig pris.

Ørepluggene er 100 prosent vanntette ned til én meters dyp og er ideelle til å bruke under jogging, svømmetrening og liknende. Man har valget mellom fire livlige farger – svart, blått, lysegrønt og rosa, samt tre ulike størrelser for å sikre at produktet blir mest mulig tilpasset individuelle behov.

"Flex-hodetelefonene er nok et eksempel på innovasjonen til H2O Audio innen vanntette musikkopplevelser tilpasset en aktiv livsstil," forteller administrerende direktør Tom Kampfer. "Vi er glade for å kunne utvikle vår serie med vanntette hodetelefoner til å inkludere øreplugger som tilbyr prestasjon, stil og verdi, hvilket er perfekt for løping, trening på studio og en aktiv og sunn livsstil."

Alle produktene til H2O Audio – inkludert Flex All Sport – er skapt med dyp presisjon og er individuelt testet for å sikre 100 prosent vanntetthet, svettesikkerhet og maksimal komfort.

Prisen på Flex All Sport-øreplugger er på litt over 150 kroner ekskludert frakt fra Amazon, men de sender foreløpig ikke til utlandet. Prisen er på 185,- ikke medregnet frakt fra selskapets egen nettbutikk, som sender til utlandet.

(Kilder: Ecoustics, H2O Audio)

Les også
Ørepropper som tåler en omgang i vaskemaskinen
Les også
Vanndrevet radio i dusjen
Les også
Bekjemp depresjon med øreplugger
Les også
Planex og Pioneer fornyer seg
Les også
Daft Punk-hodetelefoner til salgs
Les også
Sennheiser og Adidas i samarbeid
Les også
Røffe øreplugger til treningsøkten
Les også
Lanserer tsjernobylgrønn hodetelefon
Les også
Godsaker for ørene
annonse