Tek.no

Nyhet

Er denne for god til å være sann?

Iris Andersson
8 Sept 2007 07:46

Ved første øyekast ligner denne mobilen på en bildemanipulert E6. Kanskje er også spesifikasjonene for gode til å være sanne. Her er i hvert fall siste rykte på mobilfronten.

Les også:

- Linux på Motorola-mobiler
-Test: Motorola F3 Motofone
- Motorolas mediemonster er forsinket
Som du sikkert har lest hos oss tidligere, får 60 prosent av Motorolas nye mobiler Linux som operativsystem. Det har visstnok også Motorokr E7. Mobilen er kledd i aluminium og veier bare 112 gram. Den måler 10,1 x 4,7 x 1,4 centimeter. Til tross for denne beskjedne størrelsen, skal mobilen faktisk ha GPS.

Konkurrerer med K850i og N95
Mobilewhack.com skriver om en imponerende skjerm og et like imponerende kamera. Vi snakker om en 2,8 tommers trykkfølsom VGA-skjerm (640 x 480 punkter) som viser 16 millioner farger. Kameraet skal ha en oppløsning på fem megapiksler, blitz, autofokus med makrofunksjon og tre ganger optisk zoom. Bildene skal kunne lagres på mobilens to gigabyte med lagringsplass, eller på SD-kort.
Den skal støtte alt av video og audioformater, og har utgang for minijack (3,5 mm). I tillegg støtter den stereolyd over Bluetooth (A2DP).
Dette er en firebåndsmobil som har UMTS og HSDPA, men også Wlan. Tilkobling til PC gjøres over Bluetooth 2.0 eller USB 2.0.
Hva kan vi si annet enn at dette må være utopi?

annonse

Les også