Tek.no

Nyhet

Top Gear-gutta dropper Netflix

Clarkson, Hammond og May signerte isteden en avtale med en annen streamingtjeneste.

Ed Perchick, Jeremy Clarkson
30 Juli 2015 13:09

Etter at programleder Jeremy Clarkson ble sparket fra BBCs bil-show Top Gear – fordi han slo til en av produsentene – har det vært snakk om å lage et nytt show i samarbeid med en streamingtjeneste isteden. Netflix har blitt nevnt flere ganger, og så sent som i juni virket det som om Clarkson, Hammond og May hadde kommet til enighet med dem.

Slik blir det imidlertid ikke, ifølge BBC. Nå har nemlig streamingtjenesten Amazon Prime signert en avtale med Top Gear-trioen. Første sesong av det nye bilprogrammet deres skal komme i 2016.

– Kundene våre sa de ville ha dem tilbake på skjermen, og vi gleder oss over å kunne gjøre det mulig. Vi gleder oss til å se hva Jeremy, Richard, James og resten av teamet vil komme opp med i det som trolig blir ett av de mest ettertraktede showene i verden i 2016, sier direktør Jay Marine i Amazon Prime Video EU til BBC.

James May har også bekreftet nyheten på sin Twitter-konto:

Ikke til Norge?

Dessverre for oss som bor i Norge, er ikke Amazon Prime tilgjengelig her til lands. For øyeblikket finnes den kun i USA, Storbritannia, Tyskland, Østerrike og Japan. India skal etter sigende være neste land på listen, men vi har ikke sett Norge blitt nevnt noe sted.

Det betyr at det kan bli kronglete å få sett det kommende bil-showet til Top Gear-gutta her til lands neste år. Amazon kan muligens selge distribusjonsrettighetene til en norsk TV-kanal, eller åpne streamingtjenesten for nordmenn, men det spørs.

Liker du raske biler?
Venom GT ble målt til vanvittige 435,31 kilometer i timen »

(Kilder: BBC, Twitter)

Les også
Nye kilder: Top Gear-gjengen går til Netflix
annonse

Les også