Tek.no

Nyhet

Bøyelig gummitelefon på vei fra LG?

Oppfølgeren til G Flex skal kunne bøyes 90 grader.

Skjermdump/Youtube/LG
26 Nov 2013 11:03

Mobilprodusentene har vist frem bøyelige skjermer på elektronikkmessene en stund, men først i år har de dukket opp i ferdige produkter, som Samsung Galaxy Round og LG G Flex. Ingen av telefonene er spesielt fleksible, men LG G Flex kan faktisk bøyes flat uten å ta skade av det. Nå kan en langt mer fleksibel oppfølger være rundt hjørnet.

LG G Flex 2 skal, ifølge koreanske medier, være bygget i et gummimateriale som lar deg bøye telefonen opp mot 90 grader.

Andre halvår

Med tanke på at mobiltelefoner flest slett ikke er bygget for å la seg bøye, har vi allerede blitt imponert av de mange videoene som viser LG G Flex bøye seg mot et flatt underlag. En av videoene kan du se i denne artikkelen.

LG G Flex 2 er ventet å dukke opp en gang i andre halvdel av 2014, om vi skal stole på ryktene. Ut over dette er lite kjent om telefonen, som altså skal tåle å bøyes i rett vinkel.

Batterier som snører

LG bruker mobiltelefonene sine til å vise frem nyvinninger fra de mange underselskapene i konsernet. Tidligere i år var det fleksible batterier fra LG Chem som fikk mye oppmerksomhet. Å bare kalle dem fleksible er muligens litt upresist – selskapet har nemlig laget snører som kan knytes av disse batteriene.

Ryktene sier ikke noe om hva slags innmat som vil sitte i G Flex 2, men Androidauthority.com spekulerer i at både batterier og øvrig innmat i telefonen vil måtte være av det fleksible slaget.

Les også: LGs bøyde telefon til Norge tidlig neste år

(Kilder: androidauthority.com, techradar.com)

Les også
Nå kommer LG G Flex til Norge
Les også
– Det er fryktelig gøy å kunne bøye en telefon
Les også
Operatørene fornyer seg drastisk
Les også
LGs bøyde telefon til Norge tidlig neste år
Les også
LG lanserte krum telefon
Les også
Samsung lanserer buet telefon
Les også
LG G2: Endelig en vaskeekte toppmodell fra LG
annonse

Les også