HTC lanserte toppmodell i plast

One E9+ har heftigere spesifikasjoner enn One M9.

HTC E9+ er en telefon som har levd lenge på ryktebørsen. Nå er telefonen endelig lansert, men for mange vil det kanskje være en skuffelse at den enn så lenge kun er lansert for Kina.

Slik skal nye HTC One E9+ se ut. Foto: HTC

I denne modellen har HTC byttet ut sitt sedvanlige byggemateriale, aluminium, med plast. Sist vi så selskapet bruke plast i en toppmobil var i Desire Eye, og E9+ ser også ut som en slags krysning mellom Desire Eye og One M9. Foreløpig er det imidlertid ikke kjent om E9+ vil bli vanntett, slik Desire Eye, og flere av HTCs asiatiske telefonmodeller har vært.

Kvassere skjerm enn One M9

Denne telefonen overgår selskapets toppmodell på ett viktig punkt. Skjermen her er en halv tomme større enn på One M9, og i tillegg har den vesentlig høyere oppløsning, med 2560 x 1440 piksler.

Rundt skjermen har den nye telefonen de velkjente BoomSound-høyttalerne. Den voldsomme lyden fra disse er en av de viktigste årsakene til at One-serien skiller seg ut.

HTC har slitt litt med varmetrøbbel i sin egen One M9. Hvordan E9+ vil bli på dette området er foreløpig helt ukjent. Telefonen kjører nemlig systembrikke fra kinesiske MediaTek. Brikken som er valgt heter MT6895M, og har svært mye til felles med Qualcomms Snapdragon 810 som står i One M9.

Ultrapiksler på forsiden

One E9+ får samme kameraoppsett som på One M9. Det betyr at HTCs eget UltraPixel-kamera er flyttet til fremsiden av telefonen, mens et 20 megapiksels hovedkamera befinner seg på baksiden.

Telefonene har tofargede deksler, og vil dukke opp i fargene Meteor Grey, Classic Rose Gold og Gold Sepia. For å få tak i den må du imidlertid til Kina.

Det ryktes forresten også at det vil komme en noe forbedret oppfølger til One M9. Les mer om One M9+ i denne artikkelen.

(Kilde: androidauthority.com)

Les også
Er dette HTC One ME9?
Les også
Kan en større og heftigere HTC One M9 være på vei?
Les også
HTC One M9: Er årets HTC One en innertier?
Les også
HTC Desire Eye: Den morsomste mobilen på lenge
annonse